Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"trećina građana i građanki Bosne i Hercegovine ne prakticira brzo hodanje 30 minuta i više najmanje pet puta sedmično ili vježbaju po 20 minuta tri puta sedmično. \" U osnovnoj školi djeca dobivaju jedinice kada se ovako izražavaju. Ja pojma nemam šta ste htjeli reći sa ovom rečenicom.
Malo je reći koliko je nestručno ovo istraživanje pa Grci su najdeblji narod Prosječan Bosanac u godini prepliva 200 metara, dnevno prepješači 500 metara i vozi biciklo sat vremena godišnje.
da, slazem se da su puno vise napravili kad se gleda sa balkanskih prostora, no kad se to gleda iz inozemstva, onda i razlika nije nesto velika.
ma kakav Bosnjak, svi se moramo izjasniti kao Turci. Ako to ne moze onda barem kao Poturice
Budi mosnjak na sljedecem popisu! Izjasni se kao musliman i stidi se do kraja zivota
И ја се радо сјећам отворених Сребреничких пичића и устрепталих гузова.
To su oni uracunali b.alincad koja ne izlaze iz dj.amija i k.lanjajuci vode ih kao fizicka aktivnost
@@IME HR je zaduženia od BiH ali su puno puno više toga napravili i izgradili,poboljšalji standard svojih građana i slično
pa hrvatska i jeste malkice ispred drugih banana republika, ako je to neka utjeha (poredi se sa boljim , ne sa gorim). mozda je to zbog vise novaca i vise ulaganja. doduse i najzaduzeniji su.
šta god da se mjeri HR je uvijek 1. na području bivše države... samo kad se mjeri siromaštvo onda su zadnji
BUDI BOŠNJAK na popisu stanovništva u BiH od 1. do 15. aprila 2013.g. http://www.youtube.com/watch?v=wu_BlzhUZYI
jesu vraga grci aktivan narod , da hoce oni radit ne bi im drzava biloa duzna. Bosanci su najaktivni narors po Europi samo nam je alat u rukaka a mi u Bosni se slomismo kupeci sijeno ...
po portalima pljujete na ljude sto ne govore \"cetverica\" i \"lahko\", poistovjecujete \"bosnjak\" i \"musliman\" i sikanirate one koji nisu vasa politicka opcija. ali kad treba staviti brojeve da bi se nekim manipulisalo, onda \"hajde izjasnite se, da imamo zaledjinu\". zar mislite da ce to uspjeti tako?
bosanci su aktivni ako je istrazivanje obuhvatalo i teferice i tefericko koridske aktivnosti pod FIZICKOM aktivnoscu kao i brzi hod od banke do banke da se kredit podigne da narod vidi da je uspesan u zivotu jer ima sve ono sto komsija nema. lomljenje kukova i bacanje guzova ferhadijom, brzo duhaniranje kao i maratonsko ispijanje kafe su discipline koje mozda ovu naciju postavljaju u aktivne :)
BUDI BOŠNJAK na popisu stanovništva u BiH od 1. do 15. aprila 2013.g. http://www.youtube.com/watch?v=wu_BlzhUZYI
STO NE PISETE DA JE DANAS POCEO SVETI MJESEC RAMAZANA vec nam pisete o ovoj sm*r*dskoj primitivnoj agresorskoj sm*rd*iji i njenoj barbarskoj braci grka ?!!! SIKTER !!!
Ma nemamo para za benzina :)