Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PUTIN - GAZPROM: NO PROBLEM! Korektno je ocekivati da se plati Gazprom-u za potroseni plin! Nista logicnije. Putin nije zavrnuo pipu. Prebaciti se na struju (!) ? Ili suma? Pljuni u sake, sjekira, i tuci drvo pevajuci 'Putin huylo la-la-la-la-la-la-la-la' ; ako trazis zrtveni jarac. Ili rudnik uglja? Isto je. Pljuni u sake, lopata, i zapevaj 'Putin huylo la-la-la-la-la-la-la-la'. Ukrajinci su to smislili, sva prava autora zasticena: http://www.youtube.com/watch?v=YXU0SaDkLks
Daleke 1984. Komunisti su omogućili dotok gasa u metropolu a nacionalisti (sda, sdp) 2014. prekinuli dotok ovog energenta u kasabu. Samo da se zna.
boli vas racku bar je ljeto samo da vam vodu ne iskljuce...
Tako i treba, i opet da izglasamo da nam Esed Radeljas bude glavni "tude" u Kantonu Sarajevo, a Cardzica iz Kradom za Boljitak za premijera odmah.
U Džalalabadu opste rasulo :))))
opet ti, al ''biga, u pravu si
I sta ja sad da radim. :-( Kod mene sve na plin, i uredno ga placam cak i preplatim. Zar je to uredu da ovako izvisimo radi nekih budala koje ne znaju da rade svoj posao.
Pozdrav za Dunjicu ;-) :-) Nema nam ni tebe, ali tebi je oprosteno, ti se trudis da napredujes u poslu i to je najbitnije. Nadam se da sve tece po planu. A sto se tice ovoga sa plinom, bas ne znam sta da radim. Sve se nadam da ipak nece iskljuciti, ali kako su posli bogami nece na dobro izaci. Uvalise me u trosak, ni krivu ni duznu. :-*
Samo da ponovim od neki dan, ako se gas isključi, građanima nadoknaditi uložena sredstva za instalacije, projekte i saglasnosti, a bh gasci i sarajevogasci na biro za zapošljavanje!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
ja se grijem zdrvima
Nema lijekova, nema para, nema plina, nema vode, nema prevoza, nema hrane, nema nicega! Al zato se jede zlatnim kasikama, pa prijatno svima!
a imas internet :)!! bas cudno....
U vezi sa tim-"nema nicega"- postavicu ovaj link na tvoj top komentar, cisto iz razloga da ga sto vise ljudi vidi. Vjerujem da mnogi nisu a film je fantastican. Otvara oci. Mnogi ce reci, sta je tu novo, ali mnogi ce se i zamisliti. https://www.youtube.com/watch?v=sewj2INnnOA
Nema posla ,nema gasa,još malo ako se ovako nastavi nećemo imati ni vazduha.
nema ni vazduha, ne može se disat više od papaka...