Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pipo, sipo, mars u albaniju odakle si dosao, ti si sipac a hoces biti veci bosnjo od samih bosnji, tj, veci vjernik od pape...Karadjordja ne pominji, nisi dovoljno vrijedan da uzmes u usta to sveto ime!!! Mars tamo!!!
Svaka cast G-ine Inzko!Kad nema kulture i edukacije ljudski um propada... @duki.dusanka jeli ti to operisan mozgic u karadjordjevoj crkvenici krvavoj? BiH4EVER!
Eto InckHovih \"talenata\"!!! Talntovani usrase i handzari!!! A, bre, kod Hitlera su dobijali bar crne kosulje, a i dzamiju u sred zagreba, a vi im ne date ni munare, a ovamo se naprazno pohvaljujete, ebo te...mame vam ga spalim ustasko-handzarske, a bi ndh-azije!!! Nabijem vam poglavnika i sve usrase, a i handzare!!!
Handzari, tzv cvijece poglavnikovo, pred cijim zlocinima se i Hitler zabezeknuo, oni se uvijek ulizuju usrasama i ciste im sare, za neku ulogu cuvara u logoru poput Dretelja, uvijek ih nacale gdje treba obaviti prljave poslove. I to do prvog trna, dok se ne pokrkaju.
Usrase ce se boriti za NDH-aziju do zadnjeg Hrvata u BiH!!! U medjuvremenu usrase sami otjerase Hrvate iz BiH svojom politikom!!!
Nema usrasama i handzarima NDH-azije pa nek se na glavu postave!!! Dzaba im i konjusar i svi njegovi hvalospjevi, nema pa nema!!!
Handzari biraju Usrase, i obrnuto, a onda ih hvale jer su najgori fasisti Evrope.
Tuzlaci, handzari i cvijece, naravno da ce birati usrase za licnosti godine, a koga bi drugog, kad znamo kako su divljacki pobili onu djecu u tuzlanskoj koloni, nicim izazvani, i kad znamo da konjusarove sudije nece da sude te zlocine, jasno kao dan u kom pravcu sve to ide.
NDH-azija je ndh-azija, bila Kosor ili Mesic, jer se nije ogradila jasno od takve izjave, kao ni Incko, a USA otvoreno hvali Usrasu Mesica za uspostavljanje diplomatskih odnosa sa otetim od Srbije Kosovom, a istovremeno bi za isto huskali Usrase na Srbe i slali njihove prethodnice na Srbe, a znamo da Usrasama komanduje nato.
Visoki, dakle, otovreno podrzava NDH-aziju!!!
Visoki predstavnik EU, FN ili koga vec, podrzava talente u vidu Kosorove, po cemu je ona talent? Doticna se nije ogradila od vojne prijetnje Srbima, dakle, i ona bi slala vojsku na Srbe, a Tuzlaci je biraju kao talenat, licnost godine???
Samo vi brisite, mi cemo pisati, a vi brisite. Da krenemo iz pocetka, dakle?
@swanfilter, očito se obraćate na pogrešnu adresu. Pitajte u Ministarstvu za prosvjetu i kulturu, ne znam kako se ovo ministarstvo zove u Federciji. Ako vam odgovara, obratite se Vladi Republike Srpske, odnosno na sajtu Vlade nadjite Ministarstvo prosvjete i kulture. Pitanja u vezi sa nostrifikacijom strane diplome možete slati na e-mail adresu (objavljenu na sajtu): [email protected]
Ma kavi talenti,svake godine 1000-e studenata zavrse fakultete u BiH i nisu u stanju skinuti postojecu garnituru valasti i time sebi obezbjediti posao i buducnost.
dusanka opet si pila urin, savjetujem ti da posjetis psihijatra!!