Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U bduće nek izmjene ime u "Maybe Airlines" u prevodu "Možda Airlines".
@ zviz 😂😂😂😂 😂 😂 😂 ne znam sta me vise nasmiha komrntar ili tvoj nick . 😉
Daj vise neka drzava plati taj servis.U pitanju je 120 zaposlenih,sta ce njihove porodice ako ne daj boze plata ne bude.
"BH Airlines ostao je bez funkcionalnih aviona" neko će pomislit' da ih imamo na stotine...
flota BH Airlines sa 2 aviona
Čuj flota hahahaha :)))))))))
šta ovi hoče pare ,para nema pa nemoramo valjda i ovu budalaštinju plačati pa naj bogatije države su čak poklanjale svoje kompanije jer to je danas isto kao nekada kada je postojao državni taksi e toga više nema a državi netreba ali mi u bosni dok sve ne sjebemo neznamo stati
Ma bit će to sve u redu, samo se ne treba sekirati.
Pobogu,manite se vise suplje,pa zar ima jos hajvana,da u ovoj hajduciji ikom ista vjeruju?
Bakirovci uništili sve na zemlji, pa se okrenuli i nebu!? Šta je sljedece na redu?? Sreca pa nemamo pomorku kompaniju!
Na aparatima.
Sramota Airlines ,za ovo pare ulazu a 30/ stanovnika nemaju za krisku hljeba.Ko fol neka nacijonalna kompanija,mrsss
E jadna li je naša avio kompanija. Kakva država takva i avio komp. kao i sve drugo.
Ja se uopće ne plašim letjeti avionom,ali u ovaj nebih sjeo ni za kakve novce.Gledaj mu ove elise-smješno.
Pa sigurniji ti je ovaj propeleraš kume od 80% mlaznih aviona. Ovo će se spustiti u Hutovom Blatu ako treba :-D
Tuga, jad i čemer
Zašto rade cirkus od ove " aviokompanije " koja samo gubitke pravi...? ? ? ? Pustite neka se tim poslom bave ljudi koji to znaju, imaju čime letjeti i učite od njih... Možda, ali možda, jednog dana steknemo uvjete da imamo profitabilnu aviokompaniju s bar 3 funkcionalna aviona ...? ? ? ? ?
Ma ugsite tu finasijsku crnu rupu i ja bih volio da postoji "Air Bosnia" ali nema se para, avioni na lizingu,krediti do guše,nema tu posla,ne ide jbg
B&H Airlines je kompanija sa ludackom kosuljom, a i menadzment nije se znao kositi sa poslom,izazovima i problemima.Jedino mi je zao pilota,stjuardesa i ostalog osoblja, a ovo ostalo,' uhljebljeno' sve nogom u gujicu. BH Airlines moze jedino uspjeti kao 'feeder' avioprevoznik nekim vecim avioprevoznicima,nasamo nemaju ni linije,ni klljentelu.
A jeli ovo pravi avion na slici :) ...cudi me kako je uopste mogao letiti.... STVARNO SMO ODRON!
Evo slike aviona jedne veoma "jake" i ekonomski "stabilne" drzave balkana.. http://www.passionevolo.com/wpcontent/uploads/2009/12/S6001352.JPG Pa sad skontajte gdje smo mi u 100 P.M.
Sad komotno nek pjevaju : nekeee pticeeee nikaddd ne polete ........
Opet bolje od AirSrpske, hehehe.