Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pored toga sto je dva puta vise donacija ulozeno u BiH nego u Njemacku i Japan zajedno, a kojima se izgubio svaki trag i Japan, gdje su zavrsile pare od \'privatizacije\' drzavne imovine?
BH-Liberal M. Lajcak,V. Inzko, Oli Ren i K. Bilt otvoreno su na strani Dodika, iz opstepoznatog razloga sto Dodik brani republiku koju je od bosnjacko hrvatskih koalicionih partnera u postdejtonskom vremenu proglasenu drzavom od strane bosnjacko hrvatske koalicije dobio na pladnju. Zivotni standard Srba u RS-u daleko je od dobrog, ali je raj komparativno sa bosnjackom nesrecom i bijedom od zivota u Federaciji, iz razloga sto je bosnjacko hrvatska vlast svoj feud ustavno kreirala kao drzavicu sa 10 drzava unutar nje, a unutar njih najmanje po jednu suvisnu opstinu, tako da sa potrosenim ogromnim donacijama ne postoje vise nikakve ekonomske i bilo koje druge pretpostavke za opstanak Federacije koje federalna vlada moze rjesavati, kako? Za postratni oporavak BiH, posebno u Federaciju, stranci su ulozili vise nego ukupno u postratnu Njemacku i Japan , ali Njemacka se iako podijeljena iz pepela digla u evropskog industrijskog giganta za samo cetiri postratne godine.
Laktasko-listicki papanluk iz medzedovih usta.
Ibro Muratovicu, prije nego sto ja predjem preko drine ti ces u drinu. pozdrav i do skorog vidjenja
\"RS\" nije potpisnica Dejtonskog sporazuma, daj neka mu neko pokaze snimak ko sve potpisuje.
genocidna tvorevina nije postojala prije Daytona pa nece ni poslije!
@rs a ti i tvoja bratija fasisicka mozete vrijedjat bosnjaka:poturice,turci,lojavci,zeleni,vehabije,bule,to samo imate u ustima,hajd operi prvo svija usta i ruke,pune ti krvi .
@BH-Liberal Neko ko vrijedja 99,99% jednog naroda nema sta da prica o pismenosti i civiliziranosti ! A o liberalizmu da i ne pricam !
@RS - ne trpaj me ni ukakve torove (hrvatske, bosnjacke, srpske)...ti ako volis da si u toru - tvoj izbor i tragedija... niko u Sirokom Brijegu nije moj ni njihov - vec su sve to obicni huligani i nacionalisti - za mene ista bagra neovisno o naciji. tvoj post u kome se jasno vidi pomracenje uma i nepismenost - gdje se cijeli svijet dijeli na Vasi-Nasi je upravo dokaz za ono sto govorim. takav primitivan pogled na svijet kod 99% RS populacije, omogucava Dodiku da radi sta hoce.... ne zelim zlo nikome ali propast takvog sistema je nemininovna jer sve je zansonavo na kriminalu, lazima i ono malo jada sto su Srbijaci platili za telekom (penzije i plate u drzavnom sektoru)... tvoja je sreca da i kad se sve srusi - ti neces ni skontati vec gledati ko je bolje prosao nasi ili vasi (Naske ili Vaske kako to na Romaniji pismeno kazu)... neznam samo zasto i posjecujes ovaj site kad si tako sretan u tom Toru za \"nase\", zvanom RS.
vjerovali ili ne ali ,,bosnje\'\' dodika i mesica cijene i vole neuporedivo vise od vlasti koja njih zastupa, a koja to veoma dobro zna. a to sto mediji pustaju kroz cenzurirani opticaj potpuno drugu sliku je sasvim druga, posebna prica za sebe.
@BH-Liberal Uh izvini \"pismeni\" vasa pismenost od nekidan iz Sirokog Brijega je prosto zapanjujuca... Eno Sirokobrijezani su jo su cudu kakvu ste im pismenost pokazali...
nije rs potpisnica nego srbija, cuj budale.....Ko potpisa dabic? hehehe Buyrun Vlasi preko drine sto brze sto bolje...................Ispuhali ste svoje....Jade
1. RS nije potpisnica Daytona 2. OHR se nemoze zatvoriti niti vizni sistem liberalizirati bez ustavnih promjena 3. Sve svoje nadleznosti RS je prenijela na BiH sporazumno bez nametanja uz saglasnost skupstine Dodik mora da laze. Nejgova jedina kvaliteta je da predstavlja narod koji je ostao bez inteligencije, bez novinara, bez duhovnih institucija (SPC je sve samo ne crkva)...pa mu nema ko odgovoriti na lazi kojima se sluzi da bi sacuvao svoj feudalni posjed - RS. ono sto drugi narodi nazivaju demokratijom i raspravom i suceljavanjem misljenja, obezglavljeni BH Srbi vide kao poraz.ono sto normani narodi dozivljavaju kao diktaturu i nasilje BH Srbi vide kao nacinalni interes. A tako je kad je cijeli jedan narod nepismen i bez identiteta (oni bi u Srbiju a Srbija ih nece, a Bosne se odrekli ni na nebu ni na zemlji) jednoumlje je jedini komfor za nepismene mase a takvi su 99.9% RS-a...no i ti nepismeni ce kukati kad se srusi dodikova kula od karata...
Tzv. rs nije potpisnica Dejtonskog sporazuma.
Ti si car !!!