Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je vama ljudi. Pa nek nam odu strane sudije ovdje ce biti nevidjeni kriminal.... I ovako ga ima na pretek a sta ce tek biti kad odu. Sto se tice OHRa, ako oni odu prije vremena odoh i ja sa njima, jer ovdje slijedi rat. Je li to vama uopste jesno!!!! A nek ratuje p.izd.a m.aterina ako hoce, jer ne pada mi na pamet ratovati za ove nase kriminalce, jer poslije ce biti isto kao i u ovome r.atu, samo ce se ove nase glavonje opet obagatiti a ostatak ce zivjeti jos mizernije nego sto sad zivi. PROBUDITE SE....
najveci stranci u bih su vlasi pa tu zive. sto se mene tice mogu i stranci ove jabandjije a dokle tako vidjecemo.
dragi novinare/urednice, colak je vec neko vrijeme (bar 3 godine) ministar pravde...
vi iz genocidne mislite da imate drzavu pa mozete radit sta hocete.neg kad ce hapsit gregorijan mafijasa dodika?
Samo demokratski se ovo treba rijesiti, a to je da OHR ostane onom ko to trazi. Dakle, ako OHR ne trebaju u Republici Srpskoj, neka ostanu koliko god godina hoce u Federaciji, koja inace zagovara njihov ostanak. I svima taman!
BOSANSKOHERCEGOVACKI politicari bi trebali NAPRAVIT jedan DEBELI DOSIJE o SVIM ratnim zlocinima i genocidu nad Bosnjacima Muslimanima,Koncentracionalne logore,SVE hronoloski sta se radilo u Bosni i Hercegovini! NAPRAVIT kopije i podijelit ih svim DRZAVAMA UJEDINJENIH nacija i POSLAT ih SVIM PREDSJEDNICIMA EU-e,SAD-a,iTD. REC im da nam je DOSTA vise genocidne tvorevine i da HOCEMO JEDNU normalnu demokratsku drzavu!! A NE SRBSKI FASIZAM I NACIZAM!I trazit OTVORENO da fasisticka srbija isplati SVE sto je duzna nasoj drzavi dal pravdom dal parama! BiH4EVER!
Podrska Raffi i nema odlaska ni OHR-a,ni ostalih stranih institucija sve dok genocidna tvorevina dijeli drzavu,narod i drzavne institucije BiH-e na dvije! A sto se tice fasiste,naciste i lopova s laktasa sto prije debelog mafijskog fasistu stavis iza resetaka bit ce i pravde u nasoj drzavi!A uz njega i SVE ostale lopove pa bio on ko bio! GO RAFFi GO! RAFFI imas PODRSKU od svih pravih patriota! BiH4EVER!
istina, nije ovo mjesto za edukaciju. kao sto kaze stara narodna : \"ne moze se pita od govana praviti\".
nek si im reko... ovdje je pravo mjesto za edukaciju.. ja pismenih bolida majko moja... cuj bitno je da stavi zarez gdje treba.. hehehehehe.... a sta kaze, poenta ???? samo nek je pismen...
@ed a sta si ti? cudno da tebi i dodiku ne valja gregorijan.
kaze se tuzilaca a ne tuzioca: \"Bez stranih sudija i tužioca sve će biti san\"
uz tebe smo Gregorijan!
a sta mislis da prvo dejtonski ustrojmo U.S.A pa tek onda strane tuzioce uvedemo?
http://www.youtube.com/watch?v=maTIWpW-zhE&feature=related
he he...