Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik vise ne gleda sicu (milijone) , sada je presao na miijarde .
Usvojen budzet bez novca ??
Ovo je sve samo bruka, unormalnom demokratskom svijetu zassijeda se ako treba po cijelu noc,u cosku lijeba uredna drzavna zastava skoro se i ne vidi,na ziduneka djecija zastavica kupita na pijaci za 2.KM.
Sta drugo ocekivati od GENOCIDASA..! Neka im to malo da se mogu kurc*iti jos neko vrijeme..!
Dodik je strah za sve politicare u BIH,njega opozicija i ne zanima...
RS ? WHAT THE HELL IS THAT ?
dijasporka nemo da se praviš blesava :)
tomanija , PRAVAC SRBIJA BRATEEE !
Još malo i naši političari će da voze helikoptere, avione, jahre ako već i ne voze ?
Joj RS i diktature samo je sipred S.Koreja pa onda Genocidna tvorevina..! Kosovo je Repablika..!
Nisu prihvaćeni amandmani SDA-SDPBiH da se poveća grant za povratak u RS za milion KM. i ne bili prihvaceni kad UBISE lopovlukom i kradjom, gdje su te silne pare za povratnike? Ne vidim ja da se iko vraca, ikad!
pa logicno;da su prihvatili bili bi izdajnici svoje genocidne tvorevine
NjV izdao UPOZORENJE NAJVIŠEG STEPENA (MOGUĆNOST RATA): naši geostrateški neprijatelji Vatikan i dinastija Windsor ubrzali kulminaciju dejtonske igre u narednim danima i sedmicama, pa su Željeznice FBiH juče saopštile da od 15.12. GRANICE FBiH POSTAJU MEĐUNARODNE i VOZOVI NE VOZE ZA BANJA LUKU I PLOČE VEĆ SAMO DOBOJ I ČAPLJINU, TE DA JE TAJ RED VOŽNJE "USAGLAŠEN SA SVIM EVROPSKIM I REGIONALNIM ŽELJEZNICAMA"; znamo da "EU" petkom kad je pažnja javnosti najmanja saopštava najveće krađe suvereniteta od naroda Evrope, a tu je bio i žrijeb za mundijal a 15.12 sahrana Mandeli; UBRZANI RASPAD ZEMLJE se dešava 1 dan nakon sjednice "PIC-a" gdje su JEZUITI PREKO YEEa OTELI VANJSKU POLITIKU SAD-a ŽUREĆI DA PRETEKNU AMBASADORICU I ZAVRŠE GENOCIDNU PODJELU PLIJENA PRIJE NEGO ONA PREUZME FUNKCIJU; NjV poručio narodu da za sad bude smiren, a Obami da Cormack mora fizički preuzeti ambasadu SAD-a do 15.12 i ZAUSTAVITI jezuitskog pijuna Yeea u uzurpiranju njene funkcije http://is.gd/sW9lTx
Kao u zlatno doba nekih "demokratija". Svi za :)
Diktatura tatice dodika
drzava..nemoze im niko nista...cestitam Republici Srpskoj...
Sta im cestitas!? I Skupstina Kantona Sarajevo donosi dudzet. Godinama je bio skoro kao u rs.