Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva \"perspektiva\", ovi ljudi tek sad nemaju perspektive. Ugovori suistekli za 2000 ljudi, po kojim je kriterijima otpušteno prvih 300? Lopovi i Cikotić i predsjedništvo. Ovim samo razbijaju ljude, trebalo je po zakonu otpustiti 2000 ljudi, a ne da zakon za neke važi , a za neke ne.
pustite me vise na miruuuuuuuuuuuuu halucinacije i delirijumiiiiiiiiiiiii jojjjjjjjj ubi cu seeeeee srbiiiiiiiiiiiiiii srbiiiiiiiiiiiiiiii srbiiiiiiiiiiiiiiiiii me jeby zivog aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yeebaala vas ta vojska. cija je to vojska i od koga nas treba branit?
istekli su im ugovori i nek mladi dobiju sansu,zna li iko kad treba konkurisat?
KOJE os???NEBULOZA!SMIJESNO I ZALOSNO ISTOVREMENO!
ma pusti ovog maloumnog umobolnika,sta zna dijete sta je 300 kila..
koja nebuloza! Kakav genocid na Bosnjacima, kad oni koji sada gube posao u OSBiH su pripadnici svih nacionalnosti, svi onih koji prelaze starosnu granicu! Dosta te fobije ugrozenosti naroda!
Bravo, sve se slaze polako za novi genocid nad Bosnjacima.