Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bio bih jako zahvalan da mi neko od srba, pristasa dodikove politike, objasni sta je sporno sa izmjenama i dopunama ovog zakona? kako se srbi ugrozavaju time? hvala najljepsa
OVO JE SRAMOTA SVIH GRADJANA BIH !!! OVO JE OTVORENO PRIZNANJE MAFIJASA U VLADI :((((((((((((
Nedaju pljackasi i u.bice da im se stane ukraj
NAJ NEPRODUKTIVNIJA GRUPA NA PLANETI, ok eto poslije neki aftičkih plemena i ruske mafije
eto sad koje je pleme ugrozeno usvajanjem regulative o pranju novca? nigdje veze sa narodima, plemenima, zaseocima, najobicniji zakon da se kriminalci srede joj sta vam rade, yebu vas do jaja
Ovi iz RS protiv, a ovima iz Federacije to ko kec na desetku doslo:-) Kompletna politicka mafija ovdje profitira od pranja novca!
Dodik je najveci kriminalac i fasista u Evropi...!!! Opljackao je najmanje 1 000 000 000 - milijardu eura...!!! Sta radi SIPA da ga hapsi...?!!! Ko i Dragana Covica...?!!!
Genocidasi serbi , fasisti i mafijasi su Ti KOJI BLOKIRAJU...!!! A TO EU-a KO IGNORISE...?!!! BIH-a je U DIKTATURI SERBOFASIZMA I SERBOKRIMINALA...!!!