Dušan Janjić, analitičar
0
"Bez OHR-a, Amerika gubi uticaj u BiH"
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj nema pojma.RS je prodala sve najprofitabilnije firme(Telekom,EP,Rafineriju i od tih para isplačuje penzije i socijalu.Dokle ,još je ostalo par stotina miliona KM i adio.Dodik&company su opljaćkali šta se moglo opljačkati.Kad narod to počne shvatati počeče priče o referendumu,ugroženosti i ostalo več viđeno,moj analitičaru hehehe
ti si duboko poremecena osoba
....Teritorija Brčko distrikta definiše se kao teritorija u zajedničkoj svojini entiteta, a Ustavnom sudu BiH.... Znaci Brcko pripada RS, po Ustavu, kao i Federaciji, i u slucaju raspada zemlje, Federacija i RS ce se dogovoriti o podjeli Brckog, kao i o podjeli zajednicke imovine. Brcko po Dejtonu nije pripadalo RS, ono je bilo samo privremeno pod njenom vlascu, kao sto je danas samo (privremeno) pod vlascu ZAJEDNICKIH insitutcija u BiH, koje muslici u samoobmani pogresno nazivaju BH Vlada, BH premijer i slicno. Vi na ovo ne mozete imati nikakav smislen komentar, sem da pjenite da cete opet u rat. Tako je Alija \'92. isto rekao da ce zrtvovati mir za nezavisnu BIH, a vi ste mu aplaudirali, pa je brzo bilo heljp baznia pljis, genocid bla bla. Ne znam sta je to sto mislite da bi sad bilo drugacije?? Stim sto sad vjerujem da bi vecinu muslim likvidacije, koja bi u dva soapstenja \" duboko zabrinula EU\" uradila R Hrvatska.
Kojim je to \"sporazumnim dogovorom\" Brcko prikljuceno RS-u?
@KARANANA, Sprema se sprema.....ka.ra.nje BiHalija! \"Sprem\'te se, sprem;te che.tni.ci, silno ce ka.ra.nje BiHalija da bude....\" A al-dzazira je tu da direktno prenosi ka.ra.ci.nu
...ne dolazi AL-JAZEERA dzaba u raj\'vosa...nesta se VELIKOGA sprema (prija bozica)...
@ MRŠ STOKO; ...jasta radi, svi stranci napolje ukljucivajuci i vas sto ste preko DRINE dosli...
Jasna formula, bez US i sa EU, BiH ce biti pod kontrolom Srbije Bez EU i sa US, BiH ce ici naprijed prema euro-atlanskim integracijama.
Ko je ovaj ceto sa slike da on iznosi neke glupe analize, cuj nece ostati amerika, jaka srpska sa jakom ekonomijom, pa mamlaze zasto amerikanci grade onoliku ambasadu u Sarajevu ako ne misle imati uticaj u tom dijelu balkana. Kakva ekonomija srpske, sve prosijak do prosijaka, nista se gradi samo se prica! PA VI SRBI STE STVARNO MENTALNI SLUCAJEVI! BEZ ZAJEBACIJE!!!
Jadna Srbija sa ovakvim analitičarima. Dovoljno je da pročitaš tekst, i da odmah znaš odakle dolazi... Stvarno smiješno! Kome on prodaje maglu!?
Jaka K.U.R.C.A. i analiticara.I on je nosilac diplome iz onog sistema dok su harali i drmali bivsoj Yugosrbijom...Sebi i svojima dijelili diplome lopatama i tako sticali zvanja i titule,gdje su jedini iskoristavali onaj sistem .
Varas se Janjicu,Amerika je uvije dobro dosla u BiH,za Srbiju i takve kao ti nikad nece biti DOBRODOSLICE.Nikad niste prestali niti ce te prestati potkopavati i omalovazavati NEOVISNU DRZAVU BiH.
\"Isti problem koji tu stoji, a o kome se ne govori, jeste status distrikta Brčko, koji je zapravo sporazumnim ugovorom priključen RS\"? KOJIM SPORAZUMOM JE DISTRIKT BRCKO PRIKLJUCEN GENOCIDNOJ I KO JE TO U IME BOSNJAKA POTPISAO?
Jel ovom Genocidnom fasisti ovaj govor napisao Genocidni vlah iz Laktasa .
Svi da odu osim Rusije i Putina