Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi vi koji pisete u suprotnosti s Erdoanovim stavovima ste ili zaostali ili intelektualno limitirani, ocigledno vise vremena provodite za sapunicama i kojekakvim glupostima nego sto pratite status turske i Tajjibove diplomatije, iz tih razloga vam savjetujem da iscitavate i da ako necete komentarisati pametno, nemojte nikako... Erdoan care, samo naprijed
masoni kad god treba radikalizirat bosnu šalju \"osmanlije\" .progoglajte malo po internetu da vidite kakva je masončina ovaj erdogan i domaćin lagumkenjdžija.
Ma pustite c.ete. nek blebetaju. Eto, genocidasi hoce da nam dokazu da su turci g.eno.ocidasi. Nije upravu \"Srpski otac\": Srbi lazu, zato sto su r.etardirani. Ne kontaju, da i sami sebe lazu. ;-))
TREBA SE OZBILJNO OKUPIRAT I IHNFORMISAT KO CE EKSPLOATISAT I KOME CE PROFIT OD REZERVI NAFTE KOJA SE NALAZI U BOSNI I HERCEGOVINI!!! TREBA DA SE SVE REZERVE NAFTE NACIONALIZIRAJU I DA DRZAVA BOSNA I HERCEGOVINA IMA MOMOPOL I VLAST KO I JEDINI PROFIT!!! OVO JE VRLO VAZNO I ZASTRASUJUCE KOLIKO JE BOSANSKOHERCEGOVACKI NAROD NEINFORMISAN I NEIZANTERESOVAN STA IM SE PRIPREMA I RADI U POZADINI!!!SRBIJA CE SA ENGLSKOM I RUSIJOM PUMPAT NAFTU I GRADIT SVOJU EKONOMIJU DOK CE BOSNA I HERCEGOVINA OSTAT PROSJAK I POGAZENA!!! BOSNA I HERCEGOVINA IMA NAJVECI POTENCIJAL EKONOMIJE I PRIVREDE U EVROPI A KAD VIDIS KILIKO SU BOSNOHERCEGOVACKI POLITICARI PRODANE DUSE LOPOVSKE I NESPOSOBNJAKOVICI ONDA SHVATIS DA JE NAROD SAM KRIV!!! KOLIKO JE GRADJANA BOSNE I HERCEGOVINE TRAZILO ODGOVORE UDBASU I NEPRIJATELJU IZDAJNIKU TIHICU RACUNE I ODGOVORE O SVIM IZDAJAMA I ZAVJERAMA PROTIV BOSNE I HERCEGOVINE?!!!! SVAKA CAST SILAJDZICU I POJEDINIM BIH PILTICARIMA PATRIOTAMA!
@OBILIC ....pa ti inbecilu da dnevno provodis u ucenju i necemu korisnome koliko na nasim stranicama tj Sarajevo - x.com mozda bi od konja evoluirao u polucobana.......ti kao nekog zajebavas......samo guslati mozes baja !!!!!
srbi imaju 15,02 % turske krvi ( 8 % anadolski tip, 7,02% hunsko-turske)... Erdogan je i vama predsjednik...
Turci ili otomani nisu nista manje ili vise za mjesanje na Balkanu nego sto su to Rusi. Ruski imperialisticki program je se zvao pan-slavizam. Tom ideologijom je Ruska imperija tezila da pridobije teritorije po Evropi i centralnoj Aziji. Smijesni su mi svi Srbi koji nekome govore da su poturice a ignorisu svoj status kao ruski vazali.
PA SRPSKA BIJEDNA FASISTICKA JEREMIJE VUK I TADIJE BOR VISE DAN I NOC PO SVIM MUSLIMANSKIM DRZAVAMA A POGOTOVO TURSKOJ ZA INVESTICIJE I POLITICKU PODRSKU!! LIZU GU*U I BRISU CIPELE!!!PROSE PROSE I PROSE!!!i MOLE NE PRIZNAJTE KOSOVO, HELP, NE PRIZNAJTE KOSOVO, GODISNJE JEEMIJE VUK POTROSI NAJMANJE MILIJARDU EURA SAMO NA SVA PUTOVANJA I KUKANJE, PROSI PROSI KUKA KUKA MOLI MOLI... SVAKA CAST EFENDIJI ERDOGANU! CAR JE!!!
Ovo je sjajno! Jos uvjek smo igraliste velikih sila. Turska iza Bosnjaka i Albanaca, Rusija iza Srba, i Zapad iza Hrvata. Sto smo napredovali ovih zadnjih 100 godina u p.m!
OP CVRC GROK GENOCIDNI ROCK !!!!! JOJ STO VOLIM STO SAM RETARDIRAN , A VOLIM I TURSKU .ITU !!!!!!
@politicar O cemu ti pricas krst ti majku yebo? Turska je svijetska sila, kakave ti novine citas? Pa turci kad su povukli ambasadora iz SAD, SAD odma preokrenula pricu i zaborabila za taj genocid .....
turska polako ide u hurac.. propadanje je pocelo kada su se okrenuli islamu, bez sekularne drzave turska je nista .. misu dzaba ameri vec stali na stranu jeremenije .. to je bila prva packa.. a druga je kad su sarkozi i njemica rekli da su dalje od Eu NEGO bosna ..
pošto mi je IP blokirala U*BA (a bilmezu tipa \"AKADEMIK\" nije) evo da na ovom glupom clanku probam o sranjeklaraciji: -- gonite se s papircinama. kad je trebalo URADITI pravu stvar tj. izdvojit Srebrenicu iz \"RS\"a sve se \"bošnjacko\" sjatilo da se to ne desi. suljo i hare jedva docekali ovaj tariguz da sa njim OBRIŠU OBRAZE. i nece se nešto pretjerano umazati, vec su premazani
I OPET GROKCE IZMETSLAMSKA TERORISTICKA POTURICKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI, POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM IM SE NA TABUT HALAhovog POSRANIKA I EPILEPTICNOG PEDOFILSKOG KOPILETA MajmUnHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
bosna od banjaluke preko sarajeva mostara pa do instambula,srbi crknite