Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kmeeeeeeeeee
Ovaj Zlajin igrač se ne da Boga mi.
Dok nacionalisti kolo vode, nema nama napretka..
A vise se no mogu ni zacuditi, sta je drugo ocekivati od njih... ccc, lopine lopovske...
Ko koci,uvijek nacionalisti,nekada jedni,nekada drugi,nekada treci,i tako nas 20 godina drze taocima njihove neodgovornosti i kriminala. Kakve veze ima sto ce se prenijeti nadleznost sa entiteta na drazvu,pa i vi ste dio Bih,mediokroteti ograniceni,kocite tako i narod u RSu,sve vam vise hebem.
Daj ba ljudi Ova vlada RS-a će uvijek biti kontra pa ako Sarajevo kaže da je snijeg bijel oni će to negirati
Dokle vise ove opstrukcije. sad nas zbog kretena ceka crna lista
Ne daj da se Mile osudiiiiiiiii! STOP PRAVDOOOOO
Kao i uvijek isti ne podrzavaju zakon, zasto? Zato sto ih boli briga za ovu zemlju, zasto sto im nije bitno da li cemo se sutra naci na "crnoj listi" ili ne
Ako imaju srbi i hrvati dvojno drzavljanstvo u BiH onda im je ionako svejedno