Radna grupa "završila" posao
0
Bez dogovora o Ustavu BiH i Izbornom zakonu
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
po nalogu novog srpskog pravoslavnog poglavara naredjenje je ponovna agresija na bosnjake i muslimane to podrazumijeva unistavanje svih dzamija na balkanu i nestank muslimana i bosnjaka.
DODATNI ODGOGOR DR. HARISA SILANDJICA, PREVODIOCA ARAPSKOG JEZIKA I PREDSJEDAVAJUCI PREDSJEDNISTVA BIH, NA GRADNJU INFRASTRUKTURE U RS KAO STO SU AUTO-PUTEVI, AERODROMI, RADIO-TV KUCE, ZELJEZNICE ITD, CE BITI OTVARANJE 50 NOVIH DJAMIJA U CENTRU SARAJEVA TE PO 10 NOVIH DJAMIJA U CENTRU SVIH OSTALIH GRADOVA.
Ma neka su dnevnice legle.
bosna i hercegovina ima svoj ustav koji se i dana danas vazi, onaj od 1992-e godine! samo sto smrdci blokiraju njegovu funkciju!!! patrioti bosnohercegovci dajte svoj glas, vi koji ste odbarnili bosnu i hercegovinu! u svakom slucaju treba revizija tuzbe protiv srbije!
@srbine....cobane mama ti je pacenik.......a ti tvoji sto nece dogovor.......tebi o glavi rade i tvojoj genocidnoj tvorevini !!!! Ziv bio pa vidio......moronu !!!!
bas me cudi da se niste dogovorili a da vi kontate da ce doci neka sila i nesto nekog natjerati e moji pacenici od toga nista kao ni od BiH