Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ustavsrpske.blogspot.com
OH SJEME VAM SE ZATRLO
SDA daje DF-u,a DF daje SDP-ovim kadrovima (bivšim dok se ne ujedine).
SDA izgleda drži lekcije "kako dati"
Dajte i meni jedno ministarsko mjesto a ne samo df-u.Ljudi kakav moron trebas biti pa da glasas za ovu sda stranku,halo sve ste prodali zahvaljujuci ovom nepismenom narodu koji je glasao za vas.Df trazi samo ono sto mu pripada,oni se znaju boriti sa bagrom.Ne kaze sa daba glupi bosanac i sda narod "zna"
A i ovi iz SDA me sad zivciraju. Ako vam je narod dao glasove, uzimajte fotelje sudeci po tim glasovima.. a ne nesto davati DF-u i HDZ-u. Neka DF ili HDZ malo zrtvuju za formiranje vlade. Na kraju ce ispasti da je SDA dobila toliko glasova kao SBB nakon sto pocaste DF i HDZ sa pozicijama. Evo jedne ideje, neka HDZ da nekom vise a sebi manje nego sto je izborni rezultat pokazao! No, to naravno nije moguce jer Cova barem ima kicimu.
ah ali SDA ne može bez drugih formirati vladu u tome je problem
Problem je sto bi za ne formiranje vlasti SDA snosila najvise krivice pa gledaju da do toga ne dodje a drugo, HDZ-u posebno ne igra ulogu da se formira vlada, sto se njih tice moze se drzava i raspasti pa SDA pored ostalih interesa ipak pokazje neku odgovornost prema drzavi i ljudima, a DF je u svemu ovome jos uvijek neiskusna stranka i cini se da ne pkazuju ono kako su se narodu "uvlacili" tokom kampanja!
Valjda se zna koliko ko ima glasova i koliko ko dobija mjesta na osnovu toga sta se tu ima davati... saberi, podjeli, prosta matematika sta imaju izmisljati toplu vodu koji qurac niti jedno mjesto nije vlasnistvo niti jedne stranke da ga daju jedni drugima kako im volja
Ovi iz DF-a samo nesto fol koce koce mi ne damo mi smo za narod mi nema sanse da popustimo da nam drzavu oni formiraju nismo mi djeca da nam SDA i HDZ kroje kapu mi ovo ono. Nakon 7 dana DF prihvatio prijedloge SDA i HDZ-a
HDZ 11 mandata, SDA 7 i DF 3. Teška je matematika