Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zaeban ovaj prasić Dačić on bi kao da prikaži Srbiju pozitivnom, kao da mi ne znamo ko je on U Srbiji su jedino pozitivne mlade generacije ako ih roditelji ne zatruju lažima kao ovi u RS-u što su ubjeđeni da je u Srebrenici bilo 8000 samoubistava
Nadam se da je ovaj odnos like vs dislike na moj komentar jednak odnosu normalni vs nenormalni. Ako je tako konstatujem da svakoga dana u svakom pogledu broj normalnih u ovoj državi raste u odnosu na ove druge.
Nadam se da mu nisu svirali "mars na drinu".
ovako i treba jer su u pitanju dvije suverene države i njihovi premijeri.Čestitam Dačiću. Neće valjda sav protokol napraviti i onom seljačini iz Laktašvila.
počinjemo da radimo stvari koje se rade u normalnim državama. Podrška premijeru Bevandi!
Atmosfera ko da je Tito Staljinu došo :) Valjda tako i treba...
Dačiću pazi se, Bevanda radi kao volonter u Nemogućoj misiji
nabijem ih obojicu
Otisao i on da vidi medjunozje TV voditeljice