Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A od koga je trebao doći ZAHTIJEV? Možda od grupe građana, neke NVO ili od nekoga iz Grčke....! Vidjeli ste svojim očima katastrofu koja se dogodi ili ne dogodi jednom u STOLJEĆU, morali ste ODLUČNO reagirati, mobilizirati se, uspostaviti koordinaciju, ministrima podijeliti zadatke!!! Zato smo imali neviđeni blamažu na prelazima sa carinom! Ko treba da uspostavlja "sistemsku solidarnost". Možda čitaoci klixa!!!!
Ti BGM kao da ne živih u BiH.. a možda i ne živiš :D
koja si ti budala jarrrrrane...
Jel zahtjev cekate i kad trebate u WC otici
Bevanda zrtveno janje ovaj put.
Sunce ti poljubim al' je ovaj Bevanda ruzan!
Postoje politicari koji zaista prave probleme i nanose nam ogromne stete, cak i vece stete nego od ovog sto nas je pogodila ova katastrofa. Gospodo draga pocevsi od Bevande i Dzaferovica pa sve do one trojke u onoj zgradi koju je sagradila Austro-Ugarska tj predsjednistvo okanite se politike, okanite se vise prepiranja, pa sada vas narod ne benda nikako, narod se ujedinio, narod se zblizio u ovakim trenucima, dosta je narodu vaseg nacionalizma i vase glupe price. Bio sam u nedjelju u Maglaju i niko mi nije rekao Mirko zasto si Mirko, nego zasukao rukave i pomogao koliko sam mogao!
Opet se pedokatolik izvlači, znamo svi da su srbi bili protiv da se vanredno stanje proglasi na državnom nivou a da ste im se vi hrvati priklonili, stoko agresorsko-zločinačko-genocidna, uništvate državu kroz njene isntitucije.
jel se men čini il ovaj kreten fkt nosi neku naušnicu
Sto mi je odvratan ovaj covijek licimi na drakulu
Zasto jednostavno kad moze komplikovano? Najlakse je odgovornost na druge prenositi
ponjamke ti se u te podocnjake
Za vrijeme poplava Bevanda nije prstom mrdnuo, samo je davao šuplje izjave.
SVE SU TO LJUDINE, BIH IMA NABOLJE LJUDE
sve mu treba dat napismeno,stoka ništa sama da uradi
Svi ste vi ista govna i SDA i SDP i HDZ i SBB i SNSD i SDS a vala i ove manje ...