Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nikad nista konkretno bevanda nije ucinio za nas gradjane i ovu drzavu i nadam se da ce prestati medijski da se promovise bez ikakvog razloga
Zato, ko god od njih ne radi svoj posao kako treba, moze lahko da vise nikad ne radi..... bilo gdje ikad. :-) To ti je ono, sto neki ne razumiju. Pola drzave islo u pravni fakultet, svaki detalj pratite, i vodite njesra na sud :) Ali prvo morate razumiti da je Socijalizam propao i da sada moze svak ziv da se nadje na sudu.
Bevanda je oličenje katoličko-vatikanskog pederluka.
Jako vazna vjest nema šta
I ja sam imenovao bevandinu mamu za kapetanicu flote moga kurca
Bevanda bolje d nesto ucinis za nase gradjane a ne samo za svoje duznike...
Bevanda se pokazao kada su bili protesti za JMBG.. Kao mis.. Opet sada zaposljava podobne a ne sposobne
Bevanda, Ko si ti da uopće bilo koga postavljaš i imenuješ? Jesi li ti radio: 1.) psiho test, 2.) test inteligencije i 3.) test provjere općeg znanja, prije nego što si postavljen na ovakvu odgovornu funkciju što je standard svuda u svijetu?
treba njega pred aparat zvani -blesimetar-....!
Imenovao ili prodao? Upitajmo se svi zajedno: Da li je itko u ovoj državi od onih koji se trenutno nalaze na važnim rukovodećim pozicijama, radio 1.) psiho test, 2.) test inteligencije i 3.) test provjere općeg znanja, prije nego što je postavljen na neku važnu i odgovornu funkciju? Dakle, prije nego što mu je povjereno da upravlja sa životima nas običnih ljudi? Naravno da nije jer se te pozicije prodaju kao na stočnoj pijaci.
Romanijci su zaista pravi ''unikum'. Juce putujem autobusom za Pale i slusam romanijce koji pjevaju u autobusu: ''Oj Srbine pusku stezi ,Romaniji gori bjezi, ne odlazi u carsiju Turci ce te da ubiju, ni je za te ascinica za tebe je slaninica, ako pridjes Turskoj corbi,glava ti je vec u torbi.'' p.s.-ja sam vrlo sugestivan,htio sam danas na Bascarsiju na cevape,ali ''prc Milojka'' -stalno mi autobuska pjesma odzvanja u usima-moram ici u Banjaluku na cevap. !
Živko Marjanac je zamjenika ministra odbrane a Miladin Dragičević je zamjenik ministra za ljudska prava i izbjeglice..Molim KLIX da se malo bolje informiše da ne bi pisao gluposti, ipak nisu šarlatanski portal, pa da ne bi postali! jedni od rijetkih pravih i kvalitetnih kadrova, pročitajte im biografje, za divno čudo nemaju ni kriminala ni korupcije ni nepotizma u svom radnom vijeku! unbelivable!
Bevanda ....isti Kineski Buda od bronze sto kraj njega pale svijece u onim njihovom braone Kimono......!
Zato, ko god od njih ne radi svoj posao kako treba, moze lahko da vise nikad ne radi..... bilo gdje ikad. :-) To ti je ono, sto neki ne razumiju. Pola drzave islo u pravni fakultet, svaki detalj pratite, i vodite njesra na sud :) Ali prvo morate razumiti da je Socijalizam propao i da sada moze svak ziv da se nadje na sudu.
E neka je i Bevanda nešto uradio za svog mandata..
Tacno mi svaki put lose kad se ovaj ukaze na naslovnici...
Opet podoban, a ne sposoban..
sta li kazu stranci kad vide ovog coika