Gdje se troši novac obveznika
0
Besplatni advokati i za funkcionere i biznismene
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
NARODNI MUZEJ SE ZATVORIO SARAJEVO X NIJE NI OBJAVIO JER JE DIO TIMA SDP-A.A SDP RUSI DRZAVU KAO I SDA SMARDE OBADVOJE KAO ONA STVAR .
Cure konvertibilne marke u ovoj drzavi na sve strane......ma sta cure, slijevaju se iz budzeta. Ja kako ce ovo bankrotirati jednog dana sve! Jedino sto mogu pozeliti je da se to desi sto prije. Sto prije, to bolje za ovu sirotinju od naroda jer ce sistem onda otici u reset zajedno sa politicarima.
Kako je lijepo biti bolestan u mozak, ne treba ti bijelo. Takvih je ovdje sve vise, vidi se po komentarima.
Ministar Suljagić pretukao suprugu
Ima Dodo pravo što nas J E B E zbog NEpravosuđa .
J.e.b.e.m. te tako grdnu Mihrija, vratit ćeš svaki fening.
Ova vlahadija na bosanskim stranicama Popusite mi ga malo uoci iBozica.
http://www.youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
NAROD TREBA DA KAZNI COVICA DODIKA LAGUMDZIJU TIHICA I OSTALE DOK NAROD NE PRESUDI OVIM IDIOTIMA NECE BITI PROMENE
znate koja je razlika između katolika,pravoslavaca i muslimana? nikakva! svima im kažu da je bog na nebu , ljudi otišli i u svemir a boga nisu vidjeli.
budzet, budzet, budzet samo nama treba budzeta što više budzet je glavni na budzetu su mi djeca na budzetu mi je dedo na budzetu mi je nena na budzetu mi je žena samo budzeta nama treba, budzetom mi se vojska hrani, budzetom mi policija dirigira,nevladine organizacije iz budzeta žive i eksperimentišu, naučnici se iz budzeta inspirišu, .....iz budzeta se prave filmovi iz budzeta se prave reklame iz budzeta se financiraju advokati odvjetnici psiholozi psihijatri iz budzeta doktori grade privatne struke...budzet budzet samo budzet najma treba bez budzeta bosna je prazna budzet budzet budzet nama treba svi službenici svi državnici...a tako nam drzava NAJBOLJA MAJKA sa največom SI.SOM a tako nam popljuvana od svih...NAJPLJUVANIJA .SI.SA KOJA MLIJEKO DAJE
Hoće li gospođa Suljagić dobiti besplatnog advokata protiv onog svog maloumnog siledžije. Tip je šizofren i isfrustriran još kao dečko bio. Dole cenzura, dole nasilje nad ženama.
nisu oni krivi oni koriste ono sto smo im mi omogucili
2010. Omar zaradio 850.000 KM, na odbranama po sluzbenoj duznosti.
Najtužnije od svega je da \"država\" dodjeljuje advokata po službenoj dužnosti, ali po izboru optužanog? Pa gdje to još ima? I onda se pitamo, kako niko od tih nije nikad osuđen, nego su svi redom oslobođeni?