Dobrovoljci iz Srbije mučili Bošnjake
0
Beograd: Jankoviću 15 godina zatvora za zločine u Zvorniku
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbi bi komotno mogli uci u ginisovu knjigu rekorda s obzirom koliko su proizveli ratnih zlocinaca i monstruma u proslom ratu.
Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” Dobrica Cosic: clan SANU, u svom romanu \"Deobe\"
SRAMOTA!Po mjesec za svaku zrtvu!
Dobro je i prosao, mogao je i gore. 15 godina nije nista lako ce on to. Hvala ti sto si dao sve od sebe za Republiku Srpsku!!!
Šta se brineš bez potrebe ti si i onako potomak Rumuna kalajdžija
krstaški genocidaši, barbari i koljači u svom pohodu na Bošnjake muslimane Zvornika http://www.plbih.info/forum/viewtopic.php?f=54&t=2940 ma.sovne gr.obnice, mučenja, pokolji.... NE OPROSTI, NE ZABORAVI ! imamo pravo na osvetu i po Božijim i po ljudskim zakonima ! islamom do ponosa džihadom do pobjede !
mama ti je genocidna,arape.
Strpi se malo boby, ima mjesta i za tebe cetalju ge.nocidni
zato nam i jeste ovako,sami sebe hapsimo i osuđujemo, a ove vehabbije (mislim na sve bošnje),samo likuju.
specijalne jedinice su to bile - JSO - Jedinica za Specijalna Odležavanja (u zatvoru)