Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno lutko, brzo nam ozdravi.
Idemo Belmina mozes ti to !
da nam se ziva i zdrava vratis, bebolucijo nasa!!!!!
belmina izdrzi citava bih je uz tebe ... ozdravi samo u inat ovim "ljudima" u vlasti ...
koja tuga - kesa koju belminina mama nosi je veća od njenog zamotuljka. i smiješno mi je da se morao iznajmiti avion privatne kompanije iz hrvatske - i još dodatno potrošiti para - kad i u bih ima nekoliko privatnih aviona. političari bi komotno mogli prodati one svoje preskupe četvetotočkaše i kupiti jedan avion koji bi mogao služiti ovakvim potrebama. sretno belmina - mama tebi žeim sabura i šaljem podrške!!
Samo da nam cujica ozdravi, ako Bog da. Za sve ostalo, lako cemo :)
http://www.youtube.com/watch?v=i6q5NBigu2E crknite politicari !
Da te sva sreca ovog svijeta prati! A vi dragi narode, vi koji ste izasli na ulice, goloruki protiv nepravde, vi ste joj poklonili insallah dug i sretan zivot, Vase najiskrenije i najcisce namjere. Ne zaboravite to! "Ko spasi jedan zivot, kao da je spasio citav svijet."
Amin dragi BOŽE da sve prodje kako treba , mala svi su uz tebe ljudi svih nacija , ja kao musliman molim se na svoj nacin , a tamo neko drugi ce na svoj nacin , digla si ovaj narod spojila u jednom i vrati nam ziva i zdrava a tvojoj porodici zelim strpljenja i pobjedu na kraju :))) uz vas smo citava BIH
Naprijed herojko nasa mala!!! Svima si u molitvama.
bebice mala ja sam ubijeđen da ces nam se vratiti ziva i zdrava aBd
TI SI NAS UJEDINILA , TI CES NAS I ODRZATI. IZDRZI
belmina ljubav naša, nek ti bog da snage da što prije ozdraviš i vratiš se hairli u svoju bosnu. hvala svim ljudima koji su uz belminu i uz svako drugo dijete.
Sa srećom, lutko mala, daće Bog da nam brzo ozdraviš!
Organizujte humanitarni broj da se pomogne.......
NE DAJ SE BELMINAA !
Sretno, bebo naša!