Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci Stranka Za Bih je defintivno ALLAH RAHMET EYLESIN ! Lidaen lillahi el fatiha!
Gosp. Belkic je jedan od malobrojnih koji je sebe dao i izgarao u stranci. Tu je i gospodja Azra koja ne zaostaje u radu. Mozda ima jos par osoba, ali tesko je vjerovati da ce se moci ici naprijed. Halilovic, Bahtic, Trumic, a ima ih jos puno koji su doprinijeli losem radu i odvratili glasace.
Istog sam misljenja.. Beriz belkic je jedan fin covjek.. Ne znamo opet detaljno kako sta, ali dobar je..
Dok je ta stranka bila na vlasti, funkiconisale su stvari, malo je falilo da se usvoji i to da imamo jedinstvenu policiju na nivou BiH, a ako se ne sjećate dobili smo i državni sud.. i nije bilo priče sa Dodoikom o BiH.. dok nije SDA i HDZ zagovarali usrani Aprilski paket.. eto vam sada i SDA i SDP pa sjebaše sve u zadnje 4 godine zajedno sa SBB-om i Fahrom.. i Dodikom.. lopovi sami..
Ovo spada u rubriku: 'Kucamo na vrata zaboravljenih (šatro) Asova' Joj Bezverize Belkiću, i Prljavi Harry Silajdžiću šta nam uradi, u crno nas zavi, šta ćemo sad? :)
BELKICU SMRADU ,PRODALI STE CETNICIMA SVE STO SE MOGLO PRODATI I SAD NE ZELITE ,smradovi..!
SBiH propala ko zeton.
Svakakvih je stranaka bilo u BiH, al SBiH je jedina stranka gdje su se udrzili mafijasi Harisa Silajdzica i Safeta Orucevica s ciljem stvaranja energetske mafije i austro-bosanskog lobija. Safa je opustosio Mostar, sve donacije za obnovu grada je pokrao i kupio nekoliko vila i stanova po Evropi te jahtu koju je u Monacu usidrio a koju koriste njegova djeca vodajuci najvece mostarske sponzorske fufaste krpe na nju.
a Bakir ti nije mafija sam po sebi nikako jelde :-)
Ljudi ovaj isti Larry, gorila u minhenskom zoo vrtu, samo je dosta svjetliji od njega :-)))
najbolje vam je udružite se sa fahrom. taman ste tu negdje po ubleharenju.
Koliko ste to onda uzeli kada vam je dosta pa necete vise, ili nema se vise sta uzeti, sta li vec?
u sledecih 10 godina svi ce se oni lagano ispaliti put istanbula beča i sl.. opustosili sve sto su mogli a eu pritisak za ispunjavanjem kriminalnih radnij ce se morati kad tad sprovesti...evo lagano su poceli napusati brod koji tone!
Napljackali se obojica i povukli..nadatate se da ce se na vas zaboraviti dok uzivate..nadam se da SIPA ce vas otkriti, i da cete truhnuti u zatvoru do smrti.
koliko je ruzan...mmmu jbem
Pa ko bi zelio biti predsjednik propale stranke. Ugasite se, dovoljno ste nas ostetili a molite Boga da da vas SIPA zaobidje...
Uskoro će ovako i Fahro, nakon izbora. 2016 godina, Ustamujić : Radončić se definitivno povukao a i ja ne želim biti na čelu SBB-a!
...bezizražajno lice Beriza Blejića nije odavalo ništa, držao je karte čvrsto u rukama, a pogled upućen Haretu ibn Hapetu je bio leden. Igrala se veoma važna partija pokera, a ulog je bio ogroman...mjesto predsjednika stranke. Hareta ibn Hapeta su odavale krupne graške znoja na čelu, slutio je poraz, u svom umu je prebirao opcije, ali rješenja nije bilo...