Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nije to ništa, Šešelj je rekao a to nisam znao da je sud u Hagu donosio presude pozivajući se na španske zakone iz vremena fašističkog lidera Francisak Franka i Južnoafričke iz doba Aperhejda pa vi vidite, Šekiju kao izvrsnom pravniku ne sumnjam.
pa zasto onda cirkin nije objasnio kako to da se u istom sudu jednoj strani,u ovom slucaju bosnjackoj (najvise slucajeva)sudi po zakonu iz SFRJ a drugoj strani srpskoj sudi po zakonu iz 2003? dok su optuzeni za ratne zlocine iste izvrsili u vremenu od 1992-1995. kako su moguci dvostruki arsini u istom sudu,za ista djela u istom vremenskom periodu ?