Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i kad ce OS izaci na granice BiH? Tamo fali 500 granicara iz policije koje mozete pokrivati.
Neda dodik
Ne da Dodik, relaksirat će to Konaković.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zanimljivo bi bilo da Bećirević da svoje mišljenje o situaciji oko nametanja vlade u FBiH na čelu sa nikšićem . Milsim da je svjestan osjetljivosti teme i da se zbog toga ne oglašava
General Mašović u svom kabinetu na Bistriku na zidu drži svoju sliku. Nešto kao Broj 1.iz čuvenog stripa Alan Ford. Radi se o SDA nesposobnim kadrovima koje treba što prije zamijeniti s nekim mlađim i od strane NATO-a školovanim.
Dodik je rekao da će on i Čović odlučivati gdje će koji Dodikov musliman sjediti.
Zakonom je definisana mogucnost angazovanja 5000 ljudi aktivne rezerve, zaposljavajte brate, svakako ce se ukrasti na raznim glupim projektima.
Jesu sta dogovorili o gašenjem požara? Evo ide sezona.....
Davam Dragi Bog pomogne vama svima
Tako i treba, uvjek bit na oprezu sa kjafirima
rješiti status vojnika pa sve ostalo
Kad će neustavna zastava napolje?
Kad bi Cvijanovicka ovako okupljala generale S naroda, onda bi se svi ljutili, nije fora
Član Predajednistva nije čestitao formiranje entitetske vlade Niksicu
Mašovicu je istekao mandat
Bećire, šutiš na jučerašnje rušenje Ustava FBIH. Ah, da, zaboravih da si i ti Marfijev proizvod (11-ke). Na Čovića ne smiješ krivo ni pogledati, a šta kad ti Marfi zabrani da i Dodika dovodiš u negativan kontekst? Onda ćeš se okrenuti humanitarnim pitanjima, a politiku ostaviti fashistoidnim miljenicima tzv MZ.
Šuplja priča jer je Nermin Nikšić potpisao kapitulaciju , a Oruźane snage BiH su pretvorene u civilnu zaštitu.
Tako je! Izdajnici iz Osmorke su prodali državu! Samo SDA!
Prebrojavanje polako pocinje :)