Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Paznja! KLIX ce vas banovati, ako napisete rijec GEN.CID sa slovom O u sredini. Po KLIX-u, ta se rijec ne smije spominjati. Nije li to negiranje GEN.CIDA?
A spremni su s.ati o slobodi govora i slobodni medija...
nisi jos skonton: klix.hr
Ni jedna suza i patnja djeteta nije vrijedna ni jednog obrazovanja. Vršnjačko nasilje je korov sistema .
Haj ti Rumena Komunjaro u Beograd da se malo Dodvoris Snajperisti Vucicu !
Tačno tako Denise! Genocid u Srebrenici mora da prodje društvenu katarzu u Srbiji i srpskom narodu uopšte.
Prevencija, učenje, slušanje, razumijevanje. Za koga ovo ne radi, sankcije, dosljedne, uvijek i svugdje. Nema gledanja kroz prste.
Šibni im jedno otvoreno
svako dijete moze npr. neometano uci u kladionicu i uplatiti, kupiti alkohol svugdje itd...zakon je kod nas uvijek jedno a provedba drugo - i sada politicari prebacuju krivnju na nas - za svoju nesposbnost i ignoriranje vlastitih propusta i nebrige
Pa koliko "nas" to isto djete posalje u pridavnicu da mu kupi cigare ili dvoguzu?
Opet jedno kilometarsko pismo. Ocekivati od neradnika koji brinu samo o svojim du...ima da nesto sistemski preduzmu je iluzorno. Za ovih 30 godina nisu nicim dokazali da ce uciniti nesto na dobrobit gradjana
Sta ti kontas da moze reci uradi to, to i to i imaju da poslusaju . Bez strategije i ukljucivanja svih mozes svirat onom
Danas je popularno mišljenje da djeci treba oduzeti mobitele, zabraniti gledanje televizije i sl. Mi smo se kao djeca igrali "partizana i nijemaca", plastične puške i pištolji i podijeljeni u dvije grupe. Danas bi došla policija i sve ih pohapsila a roditelje odvela na ispitivanje.
Pa gdje su bise ti pristupi za bilo sta,samo prijedlozi i naprdjivanje hocemo AKCIJU!
E ovako je lezihljebario citav zivot i milioner postao
Vrsnjacko nasilje je duboki korov politickog sistema koji se sistematski ubacuje u porodice djece koja svakodnevno slusaju roditeljske komentare na sva zbivanja u javnosti ,Djeci ste oduzeli sva vrsnjacka prava kroz socijalnu razliku mocni i oni koji jedva sastavljaju kraj sa krajem . Sta ocekujete od ovakvog prljavog drustvenog sistema milijon socijologa i pedagoga treba da ljeci ovu omladinu od vaseg prljavog politickog nasilja.
Bez zahtjeva za fiormiranjem zajednicke bh policije svi ste vi unaprijed odbaceni politicari sa orasima u dzepu..
Ovaj je bio zrtva vrsnjackog nasilja
Agent BIA-e
Rumeni poziva… On samo nešto poziva. Do jucer je pozivao da se pruži podrška Mili Montenegro… Pozivamo rumenog da se sam gumicom izbriše.