Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pocelo je polako sa raspadom SDA carstva
Citam da je i ovaj “doktorirao” 1997 🙈 pretpostavljam da je fakultet “zavrsio” u ratu.
Ima tu posla ko hoce raditi,Ali nazalost nikad u ovoj zemlji nece biti pravde
Bećire gigante 💪
Mrš.
Sreća u nas je politika jača od pravde. Mi u BeHa to bacamo na vagu i kažemo - ono, krimos je, ali ne baš toliki krimos. "Progledaj kroz prste" uzrečica ne potiče sa zapada, nego sa Balkana.
Trio SNSD-e, HDZ,trojka,poslije preuzimanja vlasti pokušat će brzo da se riješe preostalih kadrova SDA u svim institucijama radi potpunim ovladavanjem državom.
Ima te li Vi gosp.Becirovicu ikog mimo politickih stranaka uglednog intelektualca koji govori dobro strane jezike...ima zavidnu medjunarodnu biografiju i dokazani je Bosanac ...da ga na primjer predlozite za Ambasadora evo sada aktuelno u Maleziji ....ili ne...mora biti iz stranaka kao i ovi sto su to radili do sada i unistili BiH diplomatiju.....!
On i njegovi sinovi su toliko pokrali da ga osudite na sto godina ,malo je Ali če ovo proć ko Fadil,, Jad i bijeda smo mi ,
Sve u zatvor, heeeej SDA se čudi što je izgubila, mafiju postavila 30 god kao i o i što su, sve tajkuni bez diploma, Budnjo kaže sa 20 km izašao iz rata, mamu li vam, sve vjernici p li vam materina, doživotna robija
Mrš.
Bećiroviću, da li je SAD Ambasada naložila i hapšenje Dodik + Čović kadra ili samo ove po Sarajevu? Samo hapsite ali pokažite poštenje pa krenite sve redom! :) U suprotnom, šuplja će vam biti ovo prića.
Ovi uhljupi nas samo sramote po svijetu
Koga ce sad kriminalna tv hayat,zvati za ramazanski program?sve manje gostiju.
Hoce li smijeniti i onu ustashku nacistkinju Sanju Vlaisavljevic? Ili se Bosnjo poginje samo kad treba Bosnjaka maknuti s funkcije
Kud dodjeh na odmor !
Jesu mu sačekušu napràvili, a tek.krenuo dovoditi investitore.
Ko se bude rukov'o sa ,jos uvijek ambasadorom, nek prebroji prste
Pa kad ce Hamdo Ejubovic na listu?