Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo glupi Bošnjaci zagovaraju nekakvu multikulturu , bratstvo i jedinstvo i ostala sranja . Dok im Srbi i Hrvati otvoreno govore da ne žele nikakav suživot sa njima , oni i dalje trče za njima . Dok Bošnji dođe iz guzice u glavu biće kasno .
Šta drugo ćeš očekivati od ljudi koji nemaju svoj identitet istoriju jezik ZASTAVU itd. Nemaju ništa svoje. Najgluplji i najgori na balkanu su muslimani
vukovi....i sve to rece posrbica sa ruskom naopakom trobojnicom i falsifikovanom historijom, u genskoj potrebi za laganjem drugi put sve objasnio Dobrica u prici o srbima i laganju:))))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Klasičan seoski demagog, prosipa fore i fazone koda je spavao duboki zimski san. Ovakve demagoge treba naseliti u RS ili Zapadnu Hercegovinu da uživaju u kako on kaže Bosanskoj zemlji i pravima koja tamo vladaju za one koji tako misle. Ali ovakvi licemjerni tipovi jako dobro godinama žive na pričama o magli i utopiji, držeči se pri tome dubine teritorija Bošnjačkih gradova, te konzumirajuči sa svojim suprugama i familijom sve što buđet nudi.
Tako je. Samo suplju prosipa i uzima nekoliko hiljada mjedecno.
Komunjarama samo Bošnjaci dozvoljavaju da prosipaju udbašku demagogiju
@ibrahim zlatanovic
@ibrahim zlatanovic
Najpametniji i najkompletniji Bosnjacki politicar momentalno koji je aktivan
joj mu odjela ko da ga je krojila USLUZNOST...
nasr je samo dva metra pod zemljom a cujrm i to ce nas poceti iskopavati..kAd ne znamo zivjeti jedni sa drugima i treba nam ovako.
@Kriticarrrr Pa naravno da ne zelimo sa vama.Da smo mogli zajedno ne bi ratovali jedni protiv drugih. Mozemo se druziti i poslovati a i ne moramo ni to ako ne mozemo.Mnogo se razlikujemo a i vi nas ogovarate i mnogo nam radite iza ledja....
@Kriticarrrrr
Najbolje da se svi razdvojimo, jer ovakav život više nema smisla!!! Več su i u Babinoj Krajini vidjeli ko smo mi Bošnjaci! Pa kako onda da Srbi i Hrvati žive sa nama!?
SVAKI PEDALJ REPUBLIKE SRPSKE JE SRPSKI... Pa nismo mi ovo dobili mufte.Mi smo ovo platili zivotima i krvlju.I nemoj da neko misli da nam je problem da platimo i u buducnosti.Svoju slobodu smo uvjek placali i kroz istoriju,zivotima... Federacija nas ne interesuje i nemoj da nas tjerate da nam bude u interesu!!! I da...Pozz od MMF :)))
Bošnje najviše zanimaju vijesti iz regiona tj iz RS i HRHB
U internetskom žargonu, izraz trol označava osobu koja dolazi na uspostavljene internetske zajednice kao što je internetforum sa jedinim ciljem da na njih šalje potpaljujuće, grube i uvrjedljive poruke za namjerno dosađivanje sudionicima, stvaranje nesuglasica među sudionicima foruma, odnosno remećenje toka rasprave na forumu.
Za mene je BiH, od Tuzle do Sarajeva, zaboli me za RS , HB I Babinu Krajinu!
EVO JEDNA I MUZICKA ZELJA https://www.youtube.com/watch?v=hE_L7B12-BU