Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Denise....jedini koji opravdava ovu poziciju svaka ti cast
Ti i Komsic treba da tuzite Cvijanovicku za izdaju zemlje i za spijunazu !
ma dingospo bravo samo šta je ona rekla na sve to
Čuva interese BiH a podržava secesiju jednog dijela teritorije susjedne države mimo međunarodnog prava. Ajde sad podrži.secesiju Katalonije od Španije recimo, pa onda kaži kako čuvaš državne interese BiH. Čovjek ne konta da je Kosovo presedan koji će mnogi separatisti slijediti, pa između ostalog i Republika Srpska.
Rumeni zeznuo si se . samo te čekaju na keca . nisi svestan
sve se zna o tebi hahahha
sezona je rezolicija i hapsenja . vi njima reozolucijama oni vama hapsenjima .
treba biti mudar
što bi rekao Djoković biće toga još
Tako je. Sad Vi tuzite citavu RS zbog negiranja genicida. Kod bosnjackog naroda su izazvali stres, imamo nesagledive posljedice po psihu od njihovog skupa. Eto ...imamo i zakon po kojim ih mozemo tuziti.
državni interes: obuka stranih ekstremista u kasarni Miralem Jugo. ceterum censeo Gazae esse delendam.
Moze biti,al nemora da znaci
Čovjek je kao kamilica ona iz kesice
Vao mileniska drzava a bila zatvor u osmanskom carstvu sta nije valjalo slalo se u bosnu a dardanija i macedodia su povijesne regije balkana
Podrzavam sve sto je Denis kazao. Sve tacno i drzavnicki. Bravo!
Zuti ima 100 vozila koja rade na crno kod njega, svako vozilo donese 150KM čistih(ima dva vozača na jednom voziku) znači 15000KM dnevno, puta 30 dana to je 45000KM, puta 365 dana to je 500000KM čistih para. Znači da će zuti (papčina iz pizde materine) za dvije godine postati milioner. Sa druge strane SA taxi ima 800 vozila i svi u budzet uplate 500KM mjesečno, to je 4800000 KM na godišnjem nivou. Uživajte papci u radu sa divljim profesijama,
Da se razumijemo...treba ukinuti i jedne i,druge !!! Sarajevo taxi... jesu li vam od tate ostale u nasljedstvo licence pa ih prodajete po 80.000 KM ?!!!! To su licence K.Sarajevo i njima pripadaju !!!
baltazaru.. zašto nije moguće izaći na Sarajevo taxi? ja sa svojim vozilom kao i ti, da neradim za žute i crvene..
Ovako se brane interesi drzave bravoo
Konaković mora glasati za prijem Republike Kosovo u Vijeće naroda!!!
Tako je i to je Politika Normalnog Covjeka ali ni to neodgovara Srbima ni Hrvatima jer oni nevole svoju Drzavu oni rade sta im Beograd i Zagreb narede i onda im nista neodgovara. Rekao sam odbit ce se i Hrvatima i Srbima kad tad a izgleda dolazi im na Naplatu! Hrvati Kladionicama u Mafijaskom stilu pljackaju Gradzane to treba zatvoriti pod hitno!