Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da Becirovic dosta toga moze rijesiti.Slazem se da entiteti nikada nisu bili i nece moci biti drzave.
Kod pregovaranja postoji iskrena spremnost obiju strana da zajednički nađu rješenje koje će biti povoljno za sve, znaci cilj inam je zadovoljiti potrebe obiju strana.
Da, nekad i nažalost jer se kod nas uvijek sve strane moraju slagati da bi se bilo šta uopšte sporvelo. No, bilo kako bilo, za nadati se boljem sutra.
jee, s tim da je ovaj Bećirević meni pozitivan lik skroz... ja se nadam dogovorima i ljepšoj sutrašnjici :D
Tu je i onaj dodikov lopov škrbić, što kupuje stanove po monte karlu i vinograde po francuskoj....
nije lopov nego kum:) ebiga i ti bi valjda spasio svog kuma
šta si reko Bećiroviću ,entiteti dijelovi BiH i državne kategorije ? čim sam to pročitao neću dalje ni da čitam.....pa Bog ti pamet dao ispade da je BiH sastavljena iz dijelova zvanih entiteti i da su entiteti države unutar države ? stvarno ovo je nevjerovatno
rumeni je g*vno ko i njegov dreser zlatko
Potrebno je zatvoriti granice.
Slazem se sa tobom u potpunosti.Svu granicu prema prostorima pod vlascu tvoje nacije treba zatvoriti.Meni je uvijek bio slobodan i prohodan put do Jahorine- u Prvom svetskim,u Drugom svetskom i u ovom zadnjem ratu.Hebe mi se za granice.Zatvorite ih odmah.
pa i ne cudi me da su tvoji putevi oni po planinskim predjelima, nego te rat primakao gradu, kao i mnoge druge francek, aj mi ga malo glabček :D
ako institucije srbije ne budu uvazavali institucije bih onda cemo uvijek imati problem. svakako je ovo za pozdraviti
Konačno i neka pametna
Svasta je potrebno ali najvise da imamo ujedinjenu BIH,drzavu koji ce svi entiteti odjednako voljeti i osjecati kao svoju!!! Kad ce to doci na red??? Mogu li se primitivci prestati baviti razlikama i konacno vidjeti slicnosti?
ja mislim da ovo o cemu ti govoris je samo utopija,historija je pokazala mnogo puta do sada da je to jednostavno nemoguce,nazalost,i to nije slucaj smao sa politicarima i narod je takav,dok god cetnicima budu heroji ubice djece nema pomirenja i ne treba da bude
teritorijalac
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kakva drzavna kategorija becirevicu penise majku ti izdajnicku j*bem!!! j*bo te ocuh lagumdzija koji te naucio kako se prodaje bosna picko rumena
on je ljigav, bez karaktera, bez stava. nesto poput sluzi koja se prilagodi u svakopj situaciji i podilazi svakom. dugo ga je dresirao lagumdzija pa je poput psa na uzici. on govori kako mu ocuh zlatko kaze, on ne misli sam
nemojte da lupate rs ima sve drzavne nadleznosti koje joj trebaju...nema jedino svoju valutu i pasos..... ali tko danas ima "svoju valutu"??? ha da zaboravio sam bih ima najveci suverenitet nad auto tablicama :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
konacno da nas predstavlja neko kompetentan, becirovicu svaka cast
uvazavati zemlju koja nam je nanijelo toliko zla,srusila.protjerala,silovala??? NIKAD!!!
Sa takvim razmisljanjem nikada necemo nigdje krenuti naprijed.Sramota nakon 20 godina da i dalje se razmislja ovako.
@babun sto se mene licno tice preko drine ne vidim nista dobro po mene i moju drzavu.sto se tice srba u bosni to je druga prica.niko i nikad nemoze osporiti da je bosna i njihova zemlja ali ove preko drine mi ne spominji.
Bas kako Becirovic rece, entiteti nisu i nikada nece biti drzave, s tim se moraju pomiriti i Dodik i Srbija, nadam se da ovo sto su izjavili nije neka gluma i da ne spremaju nesto ispod tepiha!
to mnogi nazalost ne znaju, odlican ishod posjete