Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba svijet da zna šta se desilo. Sudovi potvrdili. To što kaniđi porede Jasenovac, Ruandu ili nešto treće, to ih ne lišava odgovornosti i posledica. Neka oni ganjaju ''svoje'' Jasenovce, to niko ne poriče.
Da ali oni nisu posteni i svi znamo da njih pravda ne zanima vec kradja tudjeg. Nisu oni Bosnu napali jer su posteni i hoce pravdu za sve.
Ne sviđa mi se ova rezolucija jer su uspjeli izbaciti da su RS i Srbija počinili genocid. Ispade po rezoluciji da su vanzemaljci napravili genocid. To je poniženje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mozemo voliti ili ne voliti Lagumdziju, ali boljeg centarfora u diplomatiji nemamo
Previse je on loseg ucinio da bi ga ovo amnestiralo.
Genocid je Presudjen
OVA REZOLICIJA JE SVIRANJE QUURCU, NIGDJE SE NE SPOMINJE GENOCIDNOST SRBA I SRBIJE!
Podvala!
Ova rezolucija je i te kako bitna.
Hoce li se spominjzti genocidnost Srbije i Srba?
Ako nece, djaba krecite!
Kako drug Nerko kaze,šta nas sad sa rezolucijom kočite a taman smo počeli da se dogovaramo
Treba pustiti izjavu Dodika, gdje jasno, razgovijetno i bez prijetnje priznaje da je u Srebrenici bio genocid.
Prvo su pustili Dodika da 20 godina serre ko foka, onda su nabacili problem državne imovine i sada, kad je svijet u khurcu, ovu famoznu rezoluciju. Liči mi ovo na hronično zakuhavanje.
Ovako se radi za BiH, Bosance i Hercegovce!
Ovo sa rezolucijom je inicirao slucajnu putnik a namjerni domaci izdajnik i lopov Zlogumdzija koji skupa sa 'stranim prijateljima' gura cijeli region ponovo u propast. Zasto UN nije saustavio genocid u Srebrenici a imao je mandat ? Zasto ga ne zaustavi u Gazi ? Sada kad je sve vec presudjeno donosi rezoluciju koja samo sluzi zakuhavanju.
@Jass Oktobar dolazi, narod će vama trojsnskim kuchkama i Abdićevcima sve objasniti na izborima za uvlačenje Dodiku i Čoviću u čmar. Opet ste Abdićevci smrdljivi otišli sinoć spašavati Dodiga.
tako su lažni, Ivica Puljić izvvještava neku veće da ova trojica egotripova niko niskim ne govori
Vidi naših uzdanica, sa svjetskim liderima. Za to vrijeme Vučić telefonira Nigeriju da glasa protiv. E moji pravoslavni teroristi na šta ste spali
Treba probuditi uspavano čovječanstvo jer sile zla i mržnje su odavno već budne i "vrijedno rade".
Kako su divljaci zivjeli. Kako su ljudi zivjeli prije nego su osnovane institucije drzave? Neko moze reci lijepo jer ih tad nisu politicari sikirali. Treba ono malo stati i razmisliti. Opet ono ti ne moze svak doci oteti posjed, oteti zenu, otudjiti imovinu, ubiti ili kad se neka grupa divljaka ko srbi sto su se udruzili u genocidu odjednom iz cista mira bombardovati, silovati, paliti. Zakon ipak stiti ali stvari sto se sad desavaju u izraelu od jevreja ili od srba to je bezakonje i divljastvo.
baja danas po cvaju dijeli
Bećo me podsjeća na vozara štrebera, pa kad ga nastavnik nešto upita, on bifla lekciju ko pjesmicu, ali ništa ne konta šta priča. I usput se zarumeni.