Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretno
Doživljavaju se za nebeski narod, a evo svijet će ih svake godine obilježavati za genoocidni, vraćanje na tvorničke postavke, to su i zaslužili, prvo što su uradili genoccid a drugo što ga slave, evo hoće i svijet da slavi sad njih
Baš zbog ovakvih smradova kao što je ovaj srpska18 je potrebna rezolucija o genucidu. Tako da oni u budučnosti mogu samo da sviraju k.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Srbbi šalju rakije na sve ambasade ne bil ko se napio prije glasanja, još im je samo ostalo da glasači prespavaju
Ova rezolucija meni ništa ne znači dok nas u Gazi ubijaju opet. Nama, Bošnjacima, treba antizapadna politička inicijativa, pobjedila bi na izborima. Ima li neko hrabrosti za to ili su svi plaćenici?
Nama rezolucije, a Srbima institucije. Pa se ti naslađuj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sretno uz pomoć dragog Boga za sve nevine žrtve!!!
S božijom pomoću.
Hoćete da slavite ratne zločince kao heroje, e pa sad će cijeli svijet da obilježi vašu bijedu.
Troše novce svih građana na muslimansku nacionalističku agendu, ovakve sramote nije bilo otkako je ukinut aparthejd u Južnoj Africi. Zajašu na državne jasle i onda lobiraju za svoju nacionalnu zajednicu, trebaju vratiti plaće koje primaju iz proračuna i sve troškove koje su napravili.
najgore sto i poslije ove rezolucije cemo dobit qurac,dobit cemo taj kao papir sa kojim mozes qurcu mahat.
Znaci glasanje za rezoluciju pocetkom maja, ovi dvije sedmice prije
To je bitka između SAD i Rusije, a Komšić će lobirati u kafani nekoj konobarici, samo ne znam je li naučio da kaže "brandy" ili samo pokaže prstom.
Oni sto kazu, da je rezolucija samo slovo na papiru, neka se sjete, da bi bez nje Vucic, zvani "sto za jednoga" i dalje izigravao mirotvorca i pozivao u "Otvoreni Balkan", cuj mene "Veliku Srbiju"...
Kako je lijepo vidjeti Zlatnog Ljiljana kao Predsjednika i kako se šeće po Njuorku pobjedonosno kao i uvjek !
Lobirajte da se kaze da je to.uradila tzv Vojska RS i MUP RS
Komsic lobirat hahahaha jel uzeo hotel od 5000$ ??
Don't Forget Srebrenica!
Ovi u srbiju ce da budu mnogo besni, i ovui u laktasi isto
Odlicno. Neka srpski naord ostane označen kao genocidan, kad se već nisu htjeli određi ratnih zločinaca. Historija će vas pamtiti kao i naciste, sami ste to htjeli.
Nigdje ne pominju Srbe ni Srbiju, šuplja za mase....
nesto korisno i od kepeca sejde