Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Becirovicu, da je vise Becirovica u Seher Sarajevu i RBIH- i a ne lagumdzija, niksica, izdajica i srbo sluga fasistoidnih mafijasa i genocidasa ko sto su dodik, spiric, ana trisic - babic i ostala srbo barbarija primitizma i fasizma !!!
TREBAJU SVI PATRIOTI RBIH-e, ko i PRO BOSANSKE ASOCIJACIJE I ORGANIZACIJE POSLATI PISMO Venecijanskoj Komisiji i ZAHTJEVATI ODGOVOR OD NJIH DAL JE GENOCIDNA TVOREVINA LEGALNA PO SVIM ZENEVSKIM KONVENCIJAMA O PRAVDI I ETICI !!! Ne cekati vec UDARITI TAMO GDJE CE NAJVISE ZABOLJETI SVE IZDAJICE I NEPRIJATELJE RBIH-e !!!
Nacelnik Becirevic je pokazao kako se upravlja opcinama, pokazao je kako se moze napredovati i kako se ispunjavaju obecanja... Mislim da nema ni jedno obecanje koje nije ispunio...
Ovo je najbolji nacelnik... Jedan je od rijetkih koji je u dvije godine ispunio 90% predizbornih obecanja, a onda nastavio da radi... Svaka cast!