Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ne bi Damir to, pa samo je zaposlio uzu familiju. Nista strasno. Fuj
Damir (ODTAVKA) Marijanovic...a evo sad i lopov i olos
Bravo ministre Bećareviću svaka riječ ti je zlatna i istinita.Dobro si prokužio namjere ovoga mangupa i mafijaša. On ima jako loš rekord gdje god je radio istjeran je kao mafijaš .
TROJKASKA mafija
Becarovic je za psihijatra odavno,s marjanović ljiga prava, divna politicka scena, vracaj sda
A mi djeca boraca šehida kada predamo na konkurs obore nas na usmenom ispiti,sramota šta trojka radi a evo i dokaza da dezerteri kao Marjanovic najbolje prolaze i ubacuje svoje ljude na dobro plačena i sigurna radna mjesta.Tako je i u Vodovodu gdje je NIP direktor svu Ilidžu i njihove nipovce zaposlio i sve one lažne prijatelje koji stoje iza leđa Muriza na protestima svi su se uhljebili na buđet kako je NIP na vlasti,žao mi je momka stvarno,ali Dino i Muzur su ih iskoristii.
@MrWipes kada tako kazes daj mi nadji i podastri argumente samo 3 imena koji od 96. godine nisu primljeni u drzavne institucije,drzavna preduzeca preko stele,stranacke pripadnosti i podobnosti.To su radili oni,to rade ovi,to ce raditi i sutra neki novi.
Damir hinja godine, ovo je strasno sta rade, nema ovdje napretka sve dok imamo ovakve procese, zaposljavanja na rukovodece pozicije itd. Zato i jesmo na dnu, zato i jeste prevruce u vozilima GRAS-a, a gradjani sad placaju jos i skuplje karte. Sve zbog mesetara i krimnalaca koji su sve svukli u ravan. A ti narode trpi i crkni.
Meni se kenja
SBIH i Efendic trebaju voditi Kanton Sarajevo. Ovi su pijacu napravili od Kantona
Ko bi rekao od Marjanovića ko da je školovan u SDA
trojka gore stvari radi od SDA.nikad više neće dobiti podršku naroda zbog ovakvih stvari
Nece Damir nije on takav. On i Miletic dva ublehasa najveca
Sreca te Becarevic i SBiHnije spremao 50-100 amidzica u komunalne firme.On je oličenje poštenja i radno poslovne etike.Svi to rade,tako da nema razlike,samo su trenutne pozicije odlucivanja van njegovog domasaja.
TROJKAŠI SAMO PO PROGRAMIMA: KAKO UVALITI SVOJE BLIŽNJE NA DRŽAVNU SISU.
Hoce trojka da izbaco SZBiH iz kantona i zato daje Marjanovicu i ono dvoje sve samo da dignu ruku za novu vladu.Providni su
klosarcina damir pola familije na budzet natovario
Jel Marjanovic sad daje glas u kantonu zbog ove prozivke i da ostane trojka nametnuta.Hahahahahaha
Hijena iponasanjem i ozgledo a bijednik u dusi Marjanovic ikakavi debili njemu daju glas pa prije bi prst odsjekao