Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@henda poserem ti se usta buraz
A zasto ovaj pas jos dise?
Je li dokazano da je ovaj tip nekoga ubio?...koliko se diglo prasine oko njega covjek pomisli da je pobio cijelo sarajevo...A kada god stize izvijesce sa procesa u stampu ispada da je on bio obicni kokosar i sitni lopov...Gdje su dokazi za one strasne zlocine kada je rijec o ovom krimosu?
Koje godine su Bošnjaci nastali? 1992. ili 1993.???
i ima obraza poslije ovoga pravit kojekakve humanitarne emisije za djecu. fuj i drzava i sve
polit benzinom i užgat.......smeće....
@Sarajlija Idi kod njega pravi mu drustvo!!!
izgleda da ye ovaj batko \"natamburo\" nanu tamburici...
Nedaj se Batko sarajevo je uz tebe , da je ovaj covjek na slobodi nebi se ove Sandzaklije kurcile po gradu i ostale bagre koje su doselile...
Ovo je nas Sarajevski manguo, vise volimo njega nego ove prljave Sandzaklije
kako mu brzo sude, penzionisati ce ga i JNA i VRS.
Henda ukucaj malo u google haški tribunal pa pogledaj omjer optuženih i osudjenih lica i sve će ti se samo kazati ;) Pozdravi medjede u šumi na romaniji i crkni tamo ;)
lici na dauna...a za vjesala je spreman ...
Ma svi vec znamo, da nisu svi SRBI takvi, kako to pise ova glupenda \'TAMBURA\'. No ono sto je jasno je to da su zlocini ucinjeni i za njih treba ODGOVARATI i biti najstrozije kaznjen onaj ko ih je pocinio, bilo da je u pitanju Srbin, Musliman, Hrvat, ili bilo ko drugi. Zlocin je zlocin, ma na kome da je bio pocinjen, a zlocinac je ZLOCINAC, ma ko on bio..!!!!
Opljačkali su oni sve čak i vrata, prozore, kade, cijevi i elektrokablove, grijanje, pločice, parkete...... sve, sve, sve. Moja dva stana na Grbavici su tako opustošena. Zna li neko je li postoji mogućnost Tužbe RS za nadoknadu štete i da li je šta naša država radila na zaštiti tih svojih građana i njihove imovine ?
NA VJEŠALA !!!
volim svoj grad najviše na svijetu...hajd srbi dođite slikajte se u šeheru i marš u šumu čuvajte ovce