Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Zabranjujem vam mislite svojom glavom jer je dovoljno ono sto vam ja govorim." - Dodik.
I treba da izadju.zašto da te neko gazi u 21 vijeku.fight for your rights!!!!!!
Podržavam svaki protest protiv vlasti u FBiH i u RS. Još samo da se ujedinimo, da napravimo kvalitetnu revoluciju i pometemo ovu gamad iz vlasti. Dosta smo bili taoci ličnih i interesa lobija pod krinkom nacionalnog interesa. Došlo je vrijeme da se ovom državom počne upravljati na ekonomskim principima, da se efikasnost budžetskih institucija podigne na viši nivo i da se napokon iskorijeni korupcija.
sutra će biti palicanja
Studenti BiH stidite se. Gdje je organizovana podrska studentima BanjaLuke za sutrasnji protest? Da je srece kao sto nije, 10,000 studenata bi se trebalo uputiti sutra kao podrska studentima BanjaLuke.
Pa kakav je doDick i njegova "raspjevana klapa",ne bi me čudilo da studenti i građani entiteta RS dobiju po fenjeru.
Ljudi kakve zabrane, ako tolika policija nije reagovala u Sarajevu, nece ni u BL, Sarajevo je uz VAS !! SAMO NAPRIJED !! MICITE GAMAD SA VLASTI, DOSTA STE SUTILI I TRPILI, BORITE SE ZA SVOJA PRAVA, SAD IL NIKAD !
Omladini Banja Luke puna podrška.
Ko će šta zabraniti, samo idite. Ako vas i napadnu, to će vam biti znak šta Mile Dodo i njegova svita misle o narodu i RS uopšte. A i ako ne napadnu, opet isto misle - ovce i budale kojima možeš mazati oči i uzimati od njih lopatom.
Tako su i nasi danas trebali uradit "ispunite uvjete ili pravimo haos a ako mislite da ce nas policija zauszavit, samo izvolite... Posaljite ih na nas... Njih ce doci desetine ili stotine... Nas su danas tu vec hiljade... Oni su stari i debeli... Mi smo mladi i u punoj snazi... Oni imaju pendreke, mi imamo kamenje.... O pošaljite ih na nas!"
"Dragi studenti, vama je dobro i imate izvrsne uslove, u nas nema korupcije, ja vam to kazem, a sve ovo je ujdurma Bosnjackih partija" - Aleksandra Pandurovic.
Ma mogu ga pocuclati laktaskom Fuhreru i dobojskom Goebelsu. Sviranje kurcu.
da ih hoce malo isprebijati ova dodikova policija,a i oni policiju...nek se biju srbi medjusobno...
Bosnjak sam,primitivci kao ti nas brukaju i doveli su nas u ovo stanje....a preko tvojih komentara moze se zakljucit da nemas ni osnovne i da si zatucan
Daj ne seri. Ja znam za mnogo studenata koji se protive Dodiku. Sto ne znaci da predstavnici studenata nisu clanovi SNSDa. Daj bolan razmisli svojom glavom malo!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)