Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi ste se borili protiv ove drzave da bi imali svoj tor,eto vam ga na,razjebali ste ovu lijepu zemlju i unazadli je 200 godina sad se guzite diktatorima raznim
Srbin ce na slami spavati i travu pasti samo da drzavu ima
@glas-razumaglas-razuma Upravo. I sto je najgore - ovi jedni se smiju ovim drugima. A svi su u debelim g****a, da prostis. Balkan u sustini.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zamolite slike Karadzica, Mladica i Milosevica koje cuvate iznad kreveta da vam pomognu.
@U.R.Stew.Peed.Hahaah upravu si, svi oni imaju i po jednu sliku u heroja u novcaniku...
Kada kriticna masa bude dovoljno gladna zedna i bosa bicemo spremni da se obracunamo sa olosem lopovima i zlocincima.. Sve do tada sjedi suti i trpi jer nemate m.da
ovo nije moguce, u RS-u med i mlijeko, ovo su neki placenici, i ovo je politicki montiran proces!
Kako lijepa gesta od Duduka, a mogao je samo onako proči ... ? ! ?
Ma isto je i njima i nama jebaji ga
Mase i smije im se. Strasno!
Fino uzmes bombu i kad on mahne iz auta ti je bacis na auto, i kakvi su to protesti samo troje cetvero ljudi.
Fino uzmes bombu i kad on mahne iz auta ti je bacis na auto, i kakvi su to protesti samo troje cetvero ljudi.
Da je Mile samo dobacio bit ce nezavisna srpska uskoro zavrsio bi posao, ovi bi isti tren otisli kucama svi sretni i nasmijani..
Hebo li vas on, pa vi opet na izborima dajte glasu Dodu, sad isto kad vam Seselj dodje vi sa njim pocnite divljati. Tako isto i ovi u Federaciji, na izborima za Baketa pa cete se bas usreciti. Imbecilan narod.
Ne mlati.
Kad opet bude prolazio recite mu da mahne "mojim" u Banjaluci
Kulturan i prijazan covjek
To je to. Njegov otac se borio za drzavu u kojoj je ratni profiter predsjednik. Da naglasim, i oni koji su se borili morali su silom ici jer ih je Karo tjerao, vecina nisu isli dobrovoljno.
I ratni profiter predsjednik sada mase iz blindiranog auta sinu poginulog borca koji strajkuje gladju. Da nije zalosno bilo bi smjesno sto bi rekao Putin.
Dodik vas guti i jos usi zavrce :))))))
Ne sivdja mi se "mi" i "nas" naspram "vi" i "vas". RS je dio zemlje, koliko "njihova" toliko i "nasa" (sta god da to znacilo). Buducnost nam je svima uzajamno zavisna.
Maše papirom sa referendumskim pitanjem.