Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo naprijed Banja Luka... svaka cast nadam se da cete probuditi svijest i u ostalim dijelovima BiH
BRAVO!!!
Ma kod nas će to uspjeti malo sutra... Banja Luka, ako ni po čemu, onda po čistoći ulica i parkova prednjači ispred Sarajeva (saobraćajnu kulturu ne bih ni pominjao). Tamo gdje svijest o čistoći grada postoji, lahko je nadograditi istu. U Sarajevu ćemo mi još čekati na vrijeme u kome će nekome zasmetati plakat na mjestu gdje mu nije mjesto a kamoli opušak na ulici ili išarana unutrašnjost vozila gradskog prijevoza...
kako su samo banjalucani aktivni i samoosvijesteni gradjani...svaka cast!
bravo!
samo premijestati njihove plakate sa dozvoljenih na nedozvoljena mijesta... pa prijaviti ....nisu ni oni bili posteni
sta li su sad krivi politicari ovim pravoslavnisrboteroristima genocidasima fasistickim vlasima!????Njima uvijek neko kriv ali oni bagra nikada i nista!??Phuj mmu vam jbemo srbokrvolocnu
Svaka cast BL. Mozemo li i mi u Sarajevo nesto ovako odraditi? ima li neki mail ili nesto tako za Kanton Sarajevo
@zox pa i žele takvo mišljenje da imaš, da bilo šta uradiš ništa ne možeš postići. Ne nasjedaj na to, prijavi, to je barem tvoja dužnost, dužnost svakog građanina.
Pa opet novac kojim plate kazne ide njima, to jest u budzet, i vraca im se kroz visu platu, ne ide siromasima.
Prolazim Otokom tramvajem, kad ono postavili skelu i stavili veliki plakat uz samu cestu. Prvo ugrožavaju promet, drugo ometaju promet, 3. ugrožava život ljudima u saobraćaju (neka puhne jači vjetar, ode). Kod Doma zdravlja na otoci, Novo Sarajevo. Krše nekoliko zakona tom skelom i plakatom.
BRAVO, svaka čast na ideji samo slaba vajda od toga, kod njih je sud i tužilaštvo