Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ej raja... Je li iko vidio jedno 40 kisobrana, neko mi ih iz radnje ukrade juce?
ccc svi kopiraju ETNO SELO ČARDACI koje je carobno i prelijepo
jesam li ja morala znati da si ti bio tamo prije toliko godina i da su ulice tamo pod kisobranima ? Nit sam bila niti znam,a nisam se bila ni rodila kad si ti isao prema tome ne mozes tako pricati jer sam samo tamo vidjela kisobrane postavljene na ovaj nacin a uostalom svakako su trebali nesto pametnije uraditi u znak ovoj bolesti. prijatno gospodine ;)
... mogli su se začuditi neobičnoj "koreografiji" - jedan dio ... Scenografiji, instalaciji .... sve samo ne koreografija.
Da su barem orginalni.
Simpaticno izgleda, a glavni je natpis, zabranjeno diranje kisobrana. Samo ne vidim povezanost i logiku, ali eto. :P
Tajna nestalih kisobrana sa stupske pijace konacno je rijesena :)
stupska pijaca je u sarajevo, ovdje je rijec od banjoj luci, prvo procitajte text a onda komentarisite
Auta koja se kradu u Sarajevu, kradu oni iz Istočnog Sarajeva, ne bi me čudilo da ne kradu i kišobrane.