Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bivsi sugradjani, Nema razloga za cudjenje! Unistava se sve sto podsjeca na BL,a to Vam rade oni koje ste docekivali sa cvijecem ,osmjehom i radoscu ,a nas ste ispracali sa pogrdnim rijecima,uvredama,... . Kazu ,kolo srece se okrece.
sto si dosadan ti Hz , sigurno si nezaposleni narkoman koji nema pametnijeg posla nego da siri mrznju , idi ba ljeci se u jagomiru , ne treba ti zdravstveno za to , drzava casti
SRBE NA VRBE !!!!!!!!!!!!!!!!! SRBE NA VRBE !!!!!!!!!!!!!!!!! SRBE NA VRBE !!!!!!!!!!!!!!!!! SRBE NA VRBE !!!!!!!!!!!!!!!!! SRBE NA VRBE !!!!!!!!!!!!!!!!! SRBE NA VRBE !!!!!!!!!!!!!!!!! SRBE NA VRBE !!!!!!!!!!!!!!!!! SRBE NA VRBE !!!!!!!!!!!!!!!!! SRBE NA VRBE !!!!!!!!!!!!!!!!! SRBE NA VRBE !!!!!!!!!!!!!!!!!
sta je ba tebi @HZ ovdje je rijec o djeci i igralistu, samo kad se sjetim sportskog, nema odrastanja bez terena pored zgrade ne dajt eim mamu im kapitalisticku kakav parking ccc
Od peticija neće biti nikakvog rezultata. Šta vladajuća struktura zacrta to i ostvari. Briga njih šta narod misli. Zato, pustite se peticija i udrite po Dodiku i dodikovcima govnjivom motkom.
KOLAC KUKA BANJA LUKA ! KOLAC KUKA BANJA LUKA !
Ponosni smo na vas djeco. Od malih nogu treba pokazati srpsku cvrstinu. Za srpski rod nema brige za buducnost.
JE*B*EMO VAM BANJA LUKU !!!!!!!!!!!!!!! SVE STO ZELIM U OVOM TRENUTKU, IGRAJ SARAJEVO, IGRAJ I POBIJEDI. ZA NAMA CE OSTATI NEREDI. IGRAJ SARAJEVO, IGRAJ I POBIJEDI. JE*B*EMO VAM BANJA LUKU !!!!!!!
OD VARDARA PA DO TRIGLAVA, SVI SE BOJE NAS PITARA. NI TORCIDA, NI ARMADA, NE MOZE NAM NISTA SADA. VOLIM SARAJEVO, VOLIM SARAJEVO. I CIGANI I GROBARI, MISEVI SU ZA NAS MALI. VOLIM SARAJEVO, VOLIM SARAJEVO.