Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakakve divlje zivotinje doselise u urbane objekte.ne prirodna zajednica - divljak i moderan stan....
...sjećaš li se kad su vođe skidali tapete i vadili strujne kablove iz stanova...
Volili su i štok na leđa natovariti a u dzepove nagurati utičnica :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
PTSP je neizlječiva bolest (hronično stanje), a i ko zna kakvi ih demoni proganjaju..
@Mrav3 ..između ostalog...
Ma daj , ovaj popis je lakrdija ... uostalom , jasno je koji je cilj ovog popisa . Uvid u imovinu i nekretnine gradjana . Tako je bilo i u HR , popis stanovnistva 2011, i godinu dana poslje lagano porezi na svu zivu imovinu .
Cuj sa popisnim listovima kreno u srbiju joj popisa i humora boze dragi
SRBI SU PONOSAN NAROD KOJI JE IZ SVOJIH REDOVA OHRANIO NAJBOLJEG NAUČNIKA SVIJETA(po glasanju studenata iz 20-najboljih univerziteta sveta) NIKOLU TESLU i NAJBOLJEG SPORTISTE SVETA 2011god. NOVAKA ĐOKOVIĆA. NAJVEĆI NARODI SVETA MOGU DA STVARAJU NAJVEĆE LJUDE SVETA(a "narod"od kojeg je stariji GOLF2 je izgubljen narod koji nezna na dali je pošao ni da li je došao,koji je svoju auhtonu bvjeru prodao za večeru je narod koji zaslužuje samo sažaljenje(kao i svaki drugi prosijak)
ma nisi ti Srbijanac priznaj, rodio si se u BiH u ratu si stao na stranu agresora jer si mislio da ce bit nesto od toga, sad zivis u manjem entitetu i furas se da si veliki Srbin, jelde, priznaj. (Tesla i Djokovic su rodjeni u Srbiji u zemlji gdje takve kao sto si ti "zelim biti srbin na silu" ne vole)
Ti si stvarno pretjerao bjezanjem sa nastave :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
je*em ti vise popis,bolje da su vutru legalizovali...
Da se razumemo, oni mogu lijepo kad dodju kuci uzeti novi listic i ispuniti ga ponovo, ubaciti moje podatke a promjeniti sta im se svidja. Nema apsolutno nikakve zastite protiv toga. Plus vecina pospisvaca je u nekoj stranci. I mi jos uvijek dopustamo da popis nastavlja dalje.
@ vojvodo balijo. jedini ste narod koji ste svaki rat izgubili a iste slavili
Pa zar ovo ne treba samo po dzepu udariti i to je to? Koliko god se rugali popisu i nefunkcionalnosti mnogih stvari, ovakvo ponasanje je za kaznu. Neces da se popises, ima da platis. Cuj ti molim te.
Iz banja luke je protjerano domicilno stanovnistvo a doselili sumari sa okolnih brda! Sad ti njega nauci zivotu u gradu kad on i dalje pisa uz drvo! Iskreno,danas biti Bosnjak u gradu na vrbasu je isto kao i zidovu u Berlinu 41. godine, Zivi fasizam!!
Krezavi, mnogo lazes.
objasnila mu baba šta je jatagan, ahahahaha
Ovako nešto mogu samo maloumni kreteni uraditi, pa ljudi rade svoj pos'o, šta tu nije jasno !!!???
Popisuju nas ko svinje pred klanje .
kom na ovaj komentar dadne minus dabogda zemska nevidjo godnu dana
Lako ih je popisati. Treba ih prvo uhvatiti.
Vala, hrabri su ovi naši popisivači. Nije baš lako, svakoj šuši pokucati na vrata..
JA SE POPISAH!
Naredni put kad dođe biće... HOĆEŠ DA PROJEM KROZ TEBE ???