Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ni u ratu nije bilo grijanja. Sta fali.
Ugrijat ce vas Dodhik hvalospijevima o napredku u RS,,,,,
Ali zato imamo najzdraviji vazduh u regiji, kada toplane ne rade. Uskoro ćemo se i najzdravije hraniti, jer sirovo korijenje je prepuno vitamina i vlakana. Nadam se da će se ministri vanjskih poslova sjetiti pa obavijestiti Evropsku komisiju o ovom koraku naprijed.
@tz... tacno tako.. i ti pogodio , ko prstom u govno.. ipak, ako si polizao , mozda saznas istinu.. ko bi rekao da ce ti se svidjeti!
Jadni paćenići sa još jadnijim paćeničkim komentarima. I onda vam krivo kad vas napadaju iz RS-a. Pa moraju kad ste vnago od ljudi.
tako ste dosadni sa rs da sam odlucio otici tamo i napraviti od njih najprospektniju drzavu na svijetu..:)
zasto dodik ne pozajmi od kusturice ili monike b. ili misli da je srpstvo dovoljno ljudima u r.s. da se zagriju
cepam po kucama povoljno...mislim drva...sta vam je ljudi?!ako sam manijak ne mora znaciti da vam ne bih odmogao...
Takvi smo mi, samo nek komšiji crkne krava, pa da se radujemo. Fuj! Ovo isto čeka i Sarajevo, dugovi Toplana 70 miliona, ko će to platiti? Ove smo se zime nekako provukli, ali iduće nećemo, sve su prilike.
To je dezinformacija. Gledao sam Dodika prije par noći (na RTS ) kad kaže da je Repuplika Srpska ekonomski veoma stabilna i da tu stabilnost ništa nemože ugroziti. Neznate vi Banjalučani razlikovati topao od hladnog radijatora.
OSJETITE MALO KAKO NAM JE BILO U SARAJEVU CETIRI ZIME. POGRESNO JE MISLITI DA MOZES PROCI NEKAZNJENO ZA STVARI KOJE UCINIS. NADAM SE DA NI VAMA SVIJET NECE POMOCI KAO STO NIJE NAMA.SPASILI SU VAS 1995 OD NAS ALI OD OVOGA NECE.
neka prde pod dekom
Pa vi opet glasajte za SNSD u Banja Luci, i za Gavranovica koji je ukinuo konkurs u javniim preduzecima, zaposlio tonu svojih ljudi u Vodovodu, Akvani, Toplani, gradskoj upravi i gdje god je jos mogao, a sad on kao treba rjesavati probleme koje je djelomicno s vrhom SNSD-a a djelomicno sam napravio. Toplana propada vec 10 godina jer ima tonu podobnih zaposlenih na kojekakve pozicije menadzera i koordinatora sa platama od 1500+ KM, a kad treba ocistiti cijevi onda fali ljudi.
-Grijem cetn*ikuse cjena po dogovoru..!
Banjalucani se smrzavaju? Budzet im je prazan? Odlicno. Sta je ovo, danas sve lijepe vijesti :)
sad ste nasli pisati o smrzavanju? .. kakvi kreteni.. sad je proljece, i niko se tu vise ne smrzava,.. osim sto vam je mozak smrznut, pa razmisljate o nekakvim kolapsima... mozak-kolaps
Malo rakije i slanine, pa pod jorgan. Crknite E.bo vam dudlik amidzinicu u pakash