Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa ideja koja promovira i Banja Luku i turizam u BiH i predstavlja zasigurno još jedan kamičak u mozaiku ljepota naše zemlja. Sretno i berićetno neka bude komšijama.
kakav zimzo-grad, to je smrdo-grad
Banja Luka je jedan divan grad u nasoj BOSNI I HERCEGOVINI!
Zemljopisa commie, zemljopisa :)
commie, "BIO" nisam! Ali "BILA" jesam! grad na drini, bila skoro u centru grada, slikala dzamiju vise puta...dok su me "ogovarali" oni gosti koji su bili preko puta u bastama ;)) Opet cu navratiti, no sikiriki. Kad god sam na odmoru, obilazim CIJELU BOSNU I HERCEGOVINU!!! ;))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)