Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za spomenike , crkve, dzamije...ima se uvijek para.
Ti izgleda nisi bas najbolje razumjeo moj komentar.
mislim na vlahi
...da stefan nemanja vidi kakvi se o njega grebu, nogama bi to rašutao ko klikere...
...balijo, miran :)
...jednog smiriš, drugi se javi...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Pa kome je sad podignut spomenik, Stefanu ili Nemanji?
Ja mislim da ovaj Mile zbog misli nikako ne spava. :)))))) Dao bi sve da ostane na vlasti - osladilo mu se. Trebalo je smisliti krst na Zlatištu, pa sada ovaj spomenik, pa dozivanje Bakira da mu pomogne. Težak mu je život. :)))))) Ej, Mile manjak sna uzrokuje mnoge bolesti! Đaba ti vlast ako si bolestan!
malo predizbornih krstova, slava i spomenika .
Dodik sta je za tebe 4 godine gore dole, bio ne bio na vlasti ha ja... sta si se prepao.?
Dodik je "čarobnjak"! Ko bi rekao da će činiti "apsolutno sve" da ostane na vlasti! Otkuda novca za sve ove "čarolije" posle RAZORNIH poplava u maju, pa i tokom cijelog ljeta? Zašto mu Srbija toliko pomaže da ostane na vlasti, da li je potkupio ama baš sve, uključujući i patrijarha? Besramno i bezobrazno. Šta će biti, ako i pored svega izgubi? On poraz priznati neće, moraće narod bagerima da ga izbacuje iz zgrade Vlade!
Je li to bespravni objekat?
Kad sam ja tu cekao Natasu, na klupi, ispred narodne biblioteke, pored olupina tenkova iz rata i spomenika narodnim herojima, to je bilo najljepse mjesto na svijetu. Bez pretjerivanja.
E moj vlahi. Kako je tebe bog okrutno kaznio. Rastuzio sam se kad pomislim kako je tebi.
Eee ovaj spomenik otvara novih 100 radnih mjesta, Bravo za RS razvijaju se prebrzoo ...
"Njegova svetost". Da je Srbija demokratska zemlja, doticni bi odgovarao za govor mrznje, ali neka oni su zasticeni ko beli medvedi. Kada ce crkva poceti da placa porez?
Sveti Simeon
ko je sad ovaj?
jok on mu daje podrsku od pozadi
Šta čekate vi u Sarajevu? Sad će izbori, dižite spomenik Mehmed Paši Sokoloviću :-)))
Koji si pa ti isprdak ?
ako ubijemo desetak nasih niko nece posumnjat
U hriscanstvu je zabranjeno se klanjati slikama/spomenicima bilo koga.