Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cccc sad ce ona stoka, da vrijedja po obicaju... znatee da vam kazem nesto, meni su sve pobili, ostala sam sama, sa samo svojih 5 godina, al opet ne mrzim sve Srbe, mrzim samo onog koji mi je to uradio, jer NISMO SVI ISTI. VOLIMO SEE!!
svaki bosansko-hercegovacki grad je lijep, pa tako i banja luka! :)
POTURICA OD TURČINA GORA
Strasno kakvih komentara ima! Ali dobro, to vise govori o vama kakvi ste ljudi... Zao mi je svih dobrih ljudi u Bosni ciji se stav tesko moze cuti bas radi ,,tih\'\' koji vrijedjaju i sire mrznju!
Samo da cestitam pravoj Banjalucanki na razotkrivanju lazne Banjalucanke, a onom udjaku porucujem da cu u inat njemu opet popusiti osunecenog komsiji Bosnjaku. Banjalucko gostoprimstvo je neopisivo a tek multikultura, narocito kad proslavljamo pobjede nase drzave, Srbije.
Samo da cestitam ovoj drugoj Banjalucanki sto je popusila komsiji. Svaka cast. A onom ludjaku sto vrijedja: Nadji si kakvu djevojku, pa da i ona tebi popusi ili da uradite stosta bolje od toga, mozda se opametis. Ako uopste znas sta da radis sa djevojkom. Ljudi, vodite ljubav, a ne rat.
E stvarno je dosta ovih ludjaka koji narusavaju multietnicku idilu u Banjoj Luci. Evo ja sam maloprije kao dokaz vjekovne banjalucke tolerancije popusila osunecenog komsiji Bosnjaku.
Što se mene tiče, mogli su porušiti sve crkve, džamije u katedrale! J.E.B.A.L.E. vas one, konji glupi! Vjerska netrpeljivost je i kriva za rat, ludaci! A, sad kao svima je najbitnije koliko je zidina srušeno? Ma, mrš! Šta je s ljudima i s njihovim sudbinama?! Libo me za džamije i crkve!!!
100 000 protjeranih i SVE dzamije porusene i ti nasla pricati o miru i slozi i postovanju tudjeg, droljo chetnicka. Idi pij kafu sa maginarnom komsinicom Bosnjakinjom.
Ovaj ludjak sto sve redom vrijedja (a garant je samo jedna osoba u pitanju), za njega je Popovaca - ludara u Hrvatskoj, za one koji nisu makli dalje od svoje avlije, kao ovaj maloprije pomenuti. Na svu srecu, bar se tako nadam, vecina nas je normalna i zelimo da zivimo u miru u slozi. A onaj maloprije pomenuti mora da shvati, ko ne postuje tudju vjeru, ne postuje ni svoju sopstvenu. Nije mi samo jasno sto je toliko zatrovan, cega li se najeo.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Svaki grad sija kad nema vecinu bosnjaka ili muslimana.pogledajte kako sarajevo ili istocni mostar propadaju jer je sva pamet I inteligencija pobijegla odnjih
... i Sarajevo je nekad bilo multietnički grad, a sada u njemu žive samo muslimani i Kinezi, o čemu pričamo!!??? S druge strane, ko je bez grijeha od naroda u BiH nek\' baci kamen prvi! Strašno je koliko svi mi ne kontamo šta nam se zapravo sve izdešavalo i kuda nas je mržnja odvela, još strašnije što ima onih koji i dalje sijumržnju i ostavljaju takve komentare koji doslovno pozivaju na rat ili namjerno provociraju \'\'ove druge\'\' da krenu u isti! Eeeej, bolan ljudi, dozovite se pameti!!!
@Aleksandar Ima i Bosnjaka, Hrvata i Srba koji ce uvijek siriti mrznju, zato nam i nikada nece biti dobro, meni je cak drago kad cujem neko pozitvno misljenje od bilo kojeg naroda, jer nismo ni svi isti, al bar mi koji ikako razumno razmisljamo i zelimo bolje sutra, trebamo siriti to, jer mozda i uspijemo postici bar donekle ono sto je nekad bilo, sloga, mir, ljubav izmedju sve tri naroda, a oni koji su pocinili bilo kakav zlocin, dobice ono sto zasluzuju kad tad... Lijep pozdrav iz seher Sarajeva!
@Stari Banjalucanin Zao mi je sto tako razmisljas, ali te i razumijem u jednu ruku, jer su se dogodile zaista grozne stvari svima. Samo moram da ti kazem da nije vise u pitanju Srbin, Bosnjak ili Hrvat u pitanju jecovijecnost-MORAL jer to bilo koji covijek koji je iole moralan nikada nece uraditi, nije uredu da vesternizujes pricu samo na DOBRI-LOSI. Smatram da su se lose stvari dogodile svima u Bosni i da svaka majka tuguje kada izgubi dijete, ali sami smo krivi jer smo dozvolili da budemo izmanipulisani radi ostvarenja ciljeva nekolicine ljudi.
@Aleksandar A sto se nadas da cemo se vratiti? Jesu li vam se to pokvarile ves masine, televizori i ostali kucanski aparati koje ste 1993 ukrali od vasih komsija? Ti stvarno mislis da ima hajvana koji ce dopustii da se njihovoj djeci ponovo dese ponizenja koja smo mi prozivili od nasih komsija Srba u Banjaluci?
Banja Luka je uvijek bila multietnicki grad i nadam se da ce se jednoga dana stari Banjalucani vratiti svome rodnom gradu. Jako mi je zao sto su srusili Ferhadiju u minulom nam ratu i smatram da to nije bilo potrebno jer ipak ako nista drugo bila je predivna i predstavljala kulturni spomenik kojim svaki grad treba da se ponosi. Da, naselila se i nama sada bagra sa brda koja je preuzela sve i sada nesto prica u ime svih nas i nakljana se Beogradu, onaj ko iole poznaje BL prije rata znace da je uvijek vise tezila Zagrebu nego Bg-u ali eto, samo smo krivi za to. Onaj ko ima nedoumica o prijasnjem stanovnistvu neka procita knjigu izbjeglog Banjalucanina ,,Banja Luka pamti\'\' [inace dobrog prijatelja mog dede] i nadam se da ce shvatiti kakva je to vec Banjaluka prije bila. pozdrav iz BL P.S: Volim Sarajevo i obozavam jedan lokal kod plamena vijecne vatre pod nazivom ,,Ribica\'\'