Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova genocidna tvorevina ce lako vratit kredite tako sto ce sav entitet prodat svojim precima Arapima. Onda ce se kao i njihove babe uvuci Seicima pod carsafe i preko chune opet je preuzet nazad ... Istorija se ponavlja.
Uzeli i ovi iz moje MZ, kratkoročno zaduženje od 86 KM, da N E Š T O poprave .... 'ko dozvoli da se zadužuje svaka šuga i svaka šuša, a kad je vraćat, onda smo svi dužni ...???
Ja nesto razmisljam, ovaj Dodik ce nas tacno zaduziti, kad se izglasa rezolucija za Republiku BiH, republika ce nam biti u strasnoj krizi i ako je i sada. Malo lakse DODO!
Mislis Rezolucija za Srebrenicu a ne Republiku BIH?
Ovi iz genocidne znaju da ce entiteti biti ukinuti,posle cemo zajedno svi vracati ova kreditna zaduzivanja. Zato i uzimaju svake sedmice kredite.
@Preporod-Bosnjaka hahaha... Predobar komentar.
Ma hajde, evo u Federaciji samo SUFICIT, pa ćemo lako porkit njihove Minuse!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
smrdska na aparatima
@brko., pa i naši isto rade. Cijela BiH živi od kredita. To je jedini posao koji odlično rade. Kada im ponestane novca od predhodnih kredita, ponovo se zadužuju, da bi životarili i pokrivali postojeće kredite. Na aparatima smo svi. Treba skinuti koprenu nacionalizma sa očiju i pogledati realno istini u oči. SVI!
Tiha damo izgleda da je to mission impossible!!!!!!!!!! niko nece da zivi danas i sutra svi hoce da zive u nekakvoj proslost/historiji/povijest nazovi je kako hoces......mi smo ovce......samo to znamo da budemo.....da sa nama manipulisu budale.....i oni koji bi htjeli nesto promjeniti nemaju sanse od ovih manipulatora....nemaju dovoljno novca za kampanje......nisu podobni
PRIKAŽI ODGOVORE (7)