Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Domovina treba biti izbor gdje god su Bosnjaci ugrozeni. Moramo se ujediniti jer inace Cetnicke stranke uzimaju bez ispaljenog metka.
Pitanje Zašto Bolešnjački kvazi politučari koje biraju Bolešnjaci i koji predstavljaju Bolešnjake uvijek imaju potrebu u izlaganjima da pričaju i o Hrvatima ??? Jeli to da se pokaže MultietniĆarizam ??? Valjda bi HDZ trebao da priča o pravima Hrvata . Šta mislite zašto SDA se "slomi" braneći Hrvate ??? :))))))
"Valjda bi HDZ trebao da priča o pravima Hrvata" hahhahahahahhahhhahahahahahhhahhhahhhahha nemaš potrebe više komentarisati,shvatili smo da si M0r0n na kub :))
sizif55 E baš to ;) Bitno je ba reći ba da smo ba multietnićari ba . Ja zastupam mišljenje da ona stranka treba da priča o narodu koja najviše povjerenja tog naroda dobije ma kako se ona zvala. Primjer : Ako recimo Hrvati ogromnom većinom glasaju za na primjer HSP onda je dužnost svakoga da poštuje izbor Hrvatskog naroda , isto važi i za HDZ itd itd. Istu situaciju možemo primjeniti i recimo na Srbe , znači ako sutra većina Srba da povjerenje SDS onda je dužnost ostalih da poštuju to . Veoma jednostavno.
jest ruzan, neda gledat u se. a je li ovaj krivicno odgovarao sto je lazno optuzio srbe da su ubili onu dvojicu povratnika sto piju za ramazan?
Pala nana sa 2 sprata na ulicu, to spazi Bakir Izetbegović pa pritrča nani u pomoć, podiže na noge, pita kako je, a nana kratko dobro sam hvala vam... tad on njoj reče pa dobro nano znas li ti ko sam ja, a nana ne sine.. Ja sam Bakir Izetbegović nano sad će izbori pa glasajte za mene... a nana će: sine nana je pala na dupe a ne na glavu!!!
Pošto je bošnjački i hrvatski narod pretrpio masovni pokolj i egzodus u gt ova koalicija je iznuđeno rješenje,kao u partiji šaha,iznuđen potez.Podržavam ovu koaliciju koju sačinjavaju i stranke sa hrvatskim predznakom,naravno to ćiriličara ne zanima,pošto je on u talu sa svojim pajdom dodikom.