Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vaš deda je iz Knina a tamo nema parkova
Svaka cast
narod se uvijek diže...više manje ...među pravoslavnim,da tako kažem življem...uvijek je motorna snaga,odnosno radilica na strani Srba,bilo to ili dobro ili zlo...promijene će krenuti iz BL,daleko prije nego iz Sarajeva,sigurno...zato,dajmo jim podršku...
TRACERT www.fsb.ru
Vaš deda je ljubio traktor dok je bjezao iz Hrvatske XD
PING 127.0.0.1
OPREZ OMLADINO U BANJOJ LUCI: Moji doušnici iz srpskih političkih (i vojnih) bandi su mi javili da se tajno razmatra nakon povlačenja EULEX-a, mogućnost opkoljavanja, pa istrijebljenja nesrpskih naroda sa Kosova, jer onda nebi bilo izbjegličkih kolona na teritoriji EU i USA, pa bi etničko čišćenje bilo uspješno obavljeno. Plan istrijebljenja ima sljedeće tri faze: 1-istovremeni napad srba iz Srbije prema pravcima Peć i Gnjilane, 2-zatvaranje obruča u blizini tromeđe Kosova, Albanije i Makedonije, 3-konačno istrijebljenje nesrba po uzoru na srebrenički genocid u Bosni.
genocidasu jos strajkaju!?De Mile k.olji tu ciganiju
Etničko čišćenje nesrpskih naroda u najperfidnijem obliku četništva, odmah nakon smrti diktatora Tita godine 1980-e , započelo je nad bošnjacima Sandžaka, i traje i danas. Regionalizacija \"moderne\" Srbije je zamišljena upravo tako da se oteža pošten i legalan život bošnjačkim trgovcima u Sandžaku, pa zbog toga mnogi pokušavaju pobjeći u zapadnu Evropu ili Sarajevo. Kosovski albanci, kad su to primijetili digli su se na masovne demonstracije 1981 godine, kako bi izbjegli sudbinu sandžačkih bošnjaka.
Omladino BanjaLuke, prisetimo se još jednom: NAČERTANJE I \'\'AKADEMICI\'\' : Nije uspio pokušaj zakuhavanja svjetskog rata pomoću kosovskih srba koji bi dobili rusko državljanstvo ... velika je uznemirenost u krugovima SANU ( srpske akademije nauka i umjetnosti ) u Beogradu zbog toga što veliki narodi ( s ogromnim brojem stanovnika ) nisu voljni međusobno ratovati, i niko u SANU pojma nema kako bi Srbija opet uspješno mogla \'\'neprimjetno\'\' zakuhati neki novi rat ( monstruozni NAČERTANJE projekat) kao što se pokušalo u Sloveniji, Makedoniji, Crnoj Gori, a realizovalo u Hrvatskoj, Bosni i Kosovu ... utjehu najčešće traže u narkoticima, alkoholu, laganju, nasilju i razaraju obrazovnog sistema.
Ima da ih Mile bagerom sve razgrne :)
znam nije tema,ali, ovako su roditelji ove djece trebali izraziti nezadovoljstvo zbog uništavanja i protjerivanja svojih komšija početkom 90-tih. nadam se da će ovi mladi ljudi ipak \"pobijediti\" u svom naumu da sačuvaju ono za što se \"bore\". ali,kad se nešto sustavno uništava što se dalo uništiti i pokrasti (kao i kod nas) evo već 20.g. a pri tom se šutilo i pogled skretao na drugu stranu,teško je bilo što pozitivno očekivati od ove akcije.
Narode, da vas podsetim na opštepoznatu činjenicu da kriminal razara ekonomiju svake države, i da tu nema izuzetaka. U razorenoj ekonomiji je veoma teško pošteno živeti. Dakle omladino, zar nebi voleli da vi i vaša deca imate nadu u svetliju budućnost ??? Ili mislite i dalje tražiti utehu u četničkom srbizmu (alkohol, narkotici, laganje, kriminal i nasilje uopšteno) ???
PRANGIJA: Veliko je pitanje hoće li se moći organizovati pošteni izbori bez krvoprolića na teritorijama koje kontroliše mafijaš Milorad Dodik koji u posljednje vrijeme sve češće naslanja stražnjicu na zid. Možda neće biti moguće izbjeći scenario sa Dodikom, kao u Libiji sa Gadafijem: PRIJEPODNE VALJANJE U MULJU, POSLIJEPODNE PRANGIJA U BULJU.
NEDOSTAJE KAPITALNI PRIMJERAK: Zanimljivi su “inspektori” koji su “istraživali” ubistvo Milana Vukelića, a onda istragu \'\'slučajno\'\' navodili na pogrešan trag … Nije isključeno da građevinska mafija Milorada Dodika ima i \"tajne\" zadatke kao na primjer SAKRIVANJE MASOVNIH GROBNICA IZA PARAVANA GRAĐEVINSKIH RADOVA …
Milan Vukelić je izjavio u sred BanjaLuke: \"neću da kradem ni za sebe ni za druge\" pa ga je Dodikova građevinska mafija fizički likvidirala ... Svetlana Cenić je izjavila: \"treba ukinuti imunitet svakome ko zavuče ruku u tuđi džep\" pa je morala pobjeći iz BanjaLuke da nebi bila likvidirana poput Vukelića ...
svakako ce te se seliti uskoro... traktori nek budu spremni