Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moze li i 100 000 pari za one zrtve genocidne politike
Pa nismo ih mi ubijali. Šta sad cijela nacija treba da kleči i moli 20 godina samo jer su bolesni umovi to napravili.
Samo da napomene, većina nas je imala 5-10 godina tada i sad vi mene zovete "genocidaš", a ja u životu nisam opsovao muslimana kamoli ubio.
PRIKAŽI ODGOVORE (35)
I ovi pametniji od naših lizača šupka.
Imali kakvi performans u trokutistanu da da odaju pocast ovoj osmorici terorista.
iggy, ima al moraš bit obrezan da prisustvuješ
Svaka cast za sve koji su ucestvali i podrzali ovakav preformans u Banja Luci. Izuzetno lep i znacajan gest prema francuskom narodu koji je kroz citavu svoju istoriju bez obziru na politiku vlasti gajio duboke simpatije prema srpskom. Vive la France!
bolje je donijeti jači zakon, više radara i riješen problem
U ovom entitetu? 131? Kakva govanca od ljudi. FUJ
Taman kontam super događaj, skreću pažnju, kad podijeliše i u ovom državu JOOOOJ ZEMLJOOO
Pocetkom 90-ih je samo generaciju ispod bilo da je u NDH, teritorija danasnje Bosne, ubijeno najsurovije sigurno preko 350 000 Srba. Tada naravno da su Srbi znali sto se desavalo njihovim roditeljima. Sada nakon 20+ godina Bosnjak dodje i napise o 100 000 zrtava, s nekim prizvukom zrtve i mrznje prema svemu srpskom, "cetnici", "genocidasi"... Prisvaja Bosnjak sve te zrtve u 100 000, iako nisu sve bosnjacke. Bosnjak cak ne zna za tih 350 000+ Srba (brojke idu i do 900 000, ali najrealnije da je bilo oko 500k). Bosnjak mrzi i zrtva je. Ne naidjoh jos ni na jedan srpski komentar "zrtve". A stradali i Srbima najblizi. Srbin mrzi, ali nema "kuknjave". To je tak osjecaj nadmoci i "sile". Srbin kuka kada su velike sile u pitanju i svako im kriv. Bosnjak kuka i na Srbe i na svakoga. Sve u svemu, k. drzava puna losih ljudi, a dobri tesko ostaju dobri.
polizo bi ranu ovoj plavušici
Uh šta su muslimani doživjeli saobraćajnih nesreća u Srpskoj. Dodik kaće da niko nije dobio toliko godina zatvora na svijetu samo radi saobraćajnih prekršaja i traži refrendum !" Imao gazda nestašnog papagaja. On na posao, a papagaj n a telefon i naruči u njegovo ime 30 tona ćumura. Gazda dođe kući kad ne može da uđe. Onako bijesan uzme papagaja zakuca kroz krila na zid dok nađe pomoć. Papagaju postane dosadno , osvrne se oko sebe, kad pored njega visi Isus na križu. Jarane, koliko ti tu visiš vremena , upita. Pa jedno 2000 godina kaže žalosno Isus. Uh dreknu papapagaj, KOLIKO SI TI TEK ĆUMURA NARUČIO !
Jebo vam cerilica majku srbsku pisite ko sto svak pise mamu vam jebem vas treba pobiti.
no
cuj ko sto svak pise. kako to pisu rusi, makedonci, bugari, bjelorusi, ukrajinci, kinezi, japanci, izraelci, cijeli arapski svijet... na latinici mozda? e jesi glup, za medalju.
bolji dio Bejha
tako trebate obiljezavat stradanja nesrba sirom sumske
Gospodine Lice, samo polako, svakako da su se na teritoriji RS dogodili mnogi stravicni zlocini, neki pocinjeni u ime citavog sprskog naroda, ali je i cinjenica da se stanovnistvo Republike Srpske za razliku od onog iz FBiH u potpunosti ogradilo od spomenutih dogadjaja i okrenulo buducnosti, odnosno stvaranju nezavisne, sigurne i prosperitetne RS za sve njene gradjane. Inace, Republika Srpska (Zvornik) je ove godine vec bila meta teroiristickog napada slicnih motiva i ciljeva. Puna podrska bratskom francuskom narodu u ovim teskim trenucima koje u potpunosti razumemo. Vive la France!
stanovnistvo ce se ogradit od genocida kad samo ukloni naziv rs pod kojim je taj genocid u pocinjen.zamisli da i dan danas postoji ndh ili naci njemacka,e pa ne postoje vec 70 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)