Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
s kim se ono dodo u americi sastao? osim s ravnogorcima.
Komsicu dodijeliti crni pojas u svim borilackim vjestinama. Van Dam, Cak Noris i ostali su male mace za Komsica.
a najsmjesniji su ovi komentari tipa \"Komscic se sastao sa Clinton a Dodik sa pomocnikom...\" Ne kaze se dzabe glupe b..al.ije! Clinton ga pozvala da mu naredi kako ce glasati u vezi Palestine a muje ponosne sto ih gospodar pozvao da im licno saopsti naredjenje.
srb-ine, marsh stranicu tvoga velegrada, sokolac.net, pa tamo komentarisi.
@SRB-IN skini se sa ovog portala imaš valjda svoj čirilićni koji te sigurno vodi u evropu
Jest a naj bolji pokazatelj toga je stanje u FBiH. Cvjeta ljubavi Hrvata i Balya
@6:2 za Portugal Argentina vas je na.guzi.la 6:0 u njemačkoj 2006 godine. Što se tiče rata evo neklh vaši usojeha: 1389 glave su vam na kolac bile nabijene a 523 godine smo uživali u porniću Osmanlija nad Srpkinjama. 1941 godine U Jasenovcu vas je 700.000 stradalo. Napominjem i četa džaka u Kragujevcu 1941 je platila glavom. Traktorijada u ljeto 1995 iz Knina, a dijelovi Bosne i Hercegovine koji ste izgubili ne mogu s enabrojati: Ključ, Sanski Most, Drvar, Bosansko Grahovo, Bosanski Petrovac, Bosanska Krupa, Jajce,Kupres, Vozuća,Ozren,Vlašić, Donji Vakuf, zapadna obala Neretve, pamte se pobjede u Dobrovoljačkoj, Tuzlanskoj koloni, oslobađanje Bjelašnice od vas, razbijanje vaših Abdićevaca u Kladuši, izgubili ste i Drvar, naučili ste i u ratu primati i gubiti od slabijih i slabije naoružanih. Primjer poraz od Kazahstana i Estonije u kvalifikacijama. Smrt fašizmu.
gospodja clinton ce za novu godinu da obuce\"DIMIJE\" sto je dobila na poklon od komsica!!!
jao jao..al je KOmsic stvarno odlucio da BiH oslobodi ovih kreten.a koji je ne vole...bas kao sto je to radio i 92...hvala predsjednice!!!
znaci izdali ste bracu Palestince! cijela istorija samo neke izdaje jadni ste mosnjaci
UN teroristicka organizacija koja manipulise ljudima tako sto centralizuje moc.
ali 6 komada ste primili ali vi ste navikli da primate,primali ste i u ratu,hahaha...
gle ovog Engleza sto je pametan eto vi ste nam primjer dobrih medjuljudskih odnosa kulture i postovanja drugog i drugacijeg kakav idiot
Eh druze TITO, da samo znas sta su ti od BiH uradili? Auuuuuu za Yugu ne smijem da ti ni spomenem, auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Otišao Sejdica po domaću zadaću, rezultat - BiH će biti suzdržana po pitanju prijema Palestine u UN.
gospodin KOMŠIĆ je razgovarao sa sebi ravnim gospođom klinton sa ban ki moonom a s kim je to \"RAZGOVARAO\" dodik sa savjetnicima savjetnika koji nisu ni trećerazredni političari u americi valjda je sve time rečeno ko je ko