Predstavljena platforma vlasti
0
Balans građanskog i nacionalnog za bolju BiH
Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ČESTITAM, samo naprijed Bosno i Hercegovino !!!
Najveci izdajnik i grobar Bosnjackog naroda i BiH, Alija Izetbegovic i njegov ahbab i najveci svjetski demagog Haris Silajdzic su u Daytonu svojim potpisima ugasili Republiku BiH i njen Ustav koji je bio jedini garant suvereniteta i medjunarodnog i medjudrzavnog kontinuiteta zemlje. Svojim potpisima stvorili su ovu Daytonsku smijuriju koja se sastoji od funkcionalne RS i Federacija BiH koja ima 10 Kantona (drzavica) u kojoj se nista ne moze pokrenuti naprijed i koja je nista drugo nego obicno muciliste i za Bosnjake i za Hrvate a raj za nepismenu stranacki podobnu administraciju uhljebljenu na budzet. Ni SDP ni niko ovdje ne moze nista promjeniti, kakva platforma kakvi bakraci sve to ima samo za cilj da se zauzmu fotelje i da se pokrade i rasproda ovo malo sto je ostalo. Koaliranjem sa SDA hohstaplerima SDP je poslao poruku narodu da vise ne postoji ni nada da je moguca BiH uredjena na tekovinama ZAVNOBIH-a.
Ja ne znam gdje u svijeu ima taj zakon da Hrvat bira Hrvat, ili Srbin Srbina, ili Bsnjak Bosnka, Englez engleza, Francuz Francuza, autijanac austrijanca, itd.. U susjendim zemljama bira ko koga hoce bez obzira na narodnost. Zar Hrvati nisu ponosni sto drugi narodi odaju priznanje Komsicu i biraju ga radije nego Harisa ili Sulejmana? Ja nismaglasao za Komscia, niti za SDP niti sam izabrao Bakira. Svavko je Bakir dobio samo 20% svih glasova, hocemo li onda zakljuciti da bosnjaci nisu ravnopravni?
Jaka balansa, u p.m.! da Bošnjaci biraju predstavnike Hrvata (jer šta drugo znači ovo \"pripadnik nekog naroda\")! Po receptu Komšićoglua. neće moći!
Dobra platforma-dobra.Moze sa nje poleceti i \'dzambo dzet\' samo joj fale potporni stubovi.I to ce biti\'\' inshalah\'\' ako dotle BiH ne rikne. Pitanje:-A ciji ce avioni sa te platforme da polijecu kad\' Bosna nema zracne flote ? AZRIJA-Hajde boga ti sto pitas za avione,naci ce se neko sa pilotom Mladicem.
Dobra platforma-dobra.Moze sa nje poleceti i \'dzambo dzet\' samo joj fale potporni stubovi.I to ce biti\'\' inshalah\'\' ako dotle BiH ne rikne. Pitanje:-A ciji ce avioni sa te platforme da polijecu kad\' Bosna nema zracne flote ?
Dobra platforma-dobra.Moze sa nje poleceti i \'dzambo dzet\' samo joj fale potporni stubovi.I to ce biti\'\' inshalah\'\' ako dotle BiH ne rikne.
Zvonko ne odustaji i ne budi nikad Čovićeva ruka kao Ljubić.Martine razmisli kuda ide HDZ 1990.U platformi je napravljen povjesni korak za Hrvate i sve dobronamjerne građan i narode BiH.
GLUP SI !!
Mislim da ce Lagumdjija napraviti dobru stvar.
Bitno je da \"dokument dovodi Hrvate u jednakopravnu poziciju Hrvata.\" Bravo majstori! :)))
Zlatko je zamjenio Torabija
Ufff sto ove bosnje deru gy-zove , bas kako ja volim a iu obrezanog je ljepse po-pu-siti jucer sam se uvjerio !!!!! A i mama i sestra mi misle isto, kazu mi obadvije da ih niko nije gy-zio bolje niti su sladze po-pu-sile ikom nego Zelenom zubu !!! Zivjela sumska
Par nedostataka - etničko i nacionalno ? će dobiti jednakopravnost - zar je već nisu imali ? Šta li se valja iza brda ?
naprednija je Afrika od BIH ovo koaliranje nema logike koji kontrast BALKAN OSTAJE BALKAN samo za pokuse sljedece cetri godine da vidimo dno svih dna .
Zvonko care i samo naprijed.