Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Bakir svojevremeno nije bio zlatan student. Ne samo zlatan nego ZELEN student kako se je predstavljao. A oni koji ga dobro znaju kažu da je bio nikakav student ! ETO TO VAM JE SUDBINA DA VAS ZLATNER PRIMAJU ZELENI ! A NE EU :)))
@Bakir.Iz.Trezora Znam imao je dosta i neopradanih. Nosio babi u zatvor metreze pa nastavnici imali razumijevanja za takvu djecu i poklanjali mu dvice !
Nije meni muka sto ti lazes Bake nego sto mislis da ti ja vjerujem
Daj kasike zlOtne karinooo..
Fahro donosi zlatne kasike i Tornjeve. Kasike se prave od turskog zlata.
lijep gest samo molim imena stdenata i sta studiraju
Svaka čast na ovom potezu. Ne sjećam se da se neko sjetio najboljim studenata. Bravo!
Ovo je pravi državnički potez. Respect!
Bože molim te da mi oprostiš ali ni u šta u ovoj državvici više ne vjerujem pa bi voljela da napišu puna imena zlatnih studenata. Ne mora biti, naravno, ali nije daleko od istine (kod nas) da samo djeca poznatih političara budu ,,zlatni studenti,, Ovo mi zvuči nekako realnije u ovom crnom vilajetu. I šta ih ima primati, zaposli momentalno ali ako su djeca poznatih oni već i rade, baš sam naivna.
ne rekose sta je nagrada...osim radnog mjesta, druge su nagrade male
cuj sta je nagrada. pa nagrada je sto ce moci poljubiti ruku sultanu. joj tebe.
Bravo za gospodina Izetbegovica! Vijest za svaku pohvalu!
hoce li im i zlatne kasike pokloniti
to što će ih baka primiti kako moliću lijepo njima znači da se isplati ostati u bih. možda će im podijeliti članske kartice i uzeti sebi za savjetnike da ne lupeta više gluposti nekontrolisano.
Kako god ovaj se oko zlata vrti!!!
ma samo nek je zlata oko Baketa...pa mogu i zlatni studenti :)